„Poate anturajul, tot timpul zicem anturajul, dar poate așa a fost să fie!” Adina Buzatu a vorbit despre Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger!

„Poate anturajul, tot timpul zicem anturajul, dar poate așa a fost să fie!” Adina Buzatu a vorbit despre Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger!
„Poate anturajul, tot timpul zicem anturajul, dar poate așa a fost să fie!” Adina Buzatu a vorbit despre Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger!

În ultimul timp, industria modei a fost marcată de două pierderi tragice, ambii designeri talentați, Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger, care și-au pierdut viața în circumstanțe neașteptate.

Emisiunea de televiziune moderată de Denise Rifai a adus în discuție aceste tragedii și a ridicat întrebări despre suferința ascunsă în culisele modei.

Citește și: Adina Buzatu, dezvaluiri inedite, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adina Buzatu a vorbit despre Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger

Invitată în cadrul emisiunii, Adina Buzatu, o cunoscută personalitate din industria modei, a vorbit despre tragediile recente.

Ea a subliniat că aceste tragedii nu sunt direct legate de industrie, ci mai degrabă de starea emoțională și echilibrul personal al indivizilor implicați. Amândoi designerii au căutat ajutor în trecut, dar pare că nu au reușit să depășească greutățile cu care s-au confruntat.

Răzvan Ciobanu a avut momente de luptă cu dependența de substanțe și a căutat sprijin, dar în cele din urmă nu a putut rămâne departe de acestea.

În cazul lui Stephan Pelger, el a solicitat ajutorul prietenilor și al lui Adina Buzatu însăși, dar, din păcate, nu a reușit să mențină un parcurs constant către recuperare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Care a fost dialogul dintre cele două

În fața problemelor emoționale și a problemelor psihice, Adina a subliniat că este extrem de dificil să se ajute pe cineva din afară, mai ales dacă persoana în cauză nu este

dispusă sau nu are puterea să se ajute singură. Cu toate eforturile și sprijinul oferit, nu întotdeauna se poate preveni o astfel de tragedie.

„Denise Rifai: Creatorul de modă, Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier greu de înțeles. Anul acesta, România afla șocată de sinuciderea unui alt designer, Stephan Pelger. Amândoi au făcut parte din lumea fascinantă a modei. Erau respectați și apreciați pentru talentul lor, însă se pare că fiecare avea neîmpliniri și dureri cu care nu au defilat niciodată în public.

Au existat numeroase speculații pe seama morții celor doi tineri, iar în presă s-a scris despre depresie, consum de stupefiante, dar și despre presupuse probleme financiare. Și dumneavoastră faceți parte din această lume strălucitoare a modei. Câtă suferință se ascunde în culisele modei?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adina Buzatu: Nu cred că are legătură neapărat cu domeniul. Are legătură cu oamenii, cu cât de echilibrați sunt, cu cât de bine sunt ei emoțional. Steph a cerut ajutorul de foarte multe ori și Răzvan a făcut-o în nenumărate rânduri. Eu vorbeam mult, înainte cu Răzvan, dar a fost o ultima perioadă când nu mai reușeam să ajung la el. Oricum nu mă asculta și oricum nu spunea adevărul.

Era vorba de faptul că luptam să rămână într-o zonă din asta, departe de anumite lucruri, de substanțe, dacă de ele se vorbea. La Steph, la fel, el a cerut ajutorul de foarte multe ori. Mi-a cerut ajutorul și mie și i l-am oferit, doar că nu avea puterea sa meargă constant pe un drum de fiecare dată…. Poate anturajul, tot timpul zicem anturajul, dar poate așa a fost să fie.
Din păcate, în momentul în care sunt dezechilibre emoționale și probleme psihice, este foarte, foarte, foarte greu. Și am văzut asta în cazul lui Steph. Se simțea cumva că se va ajunge undeva de genul si toți prietenii încercau și luptau. Vorbeam între noi și încercam să facem lucruri, dar din păcate nu ai ce. Efectiv nu ai ce, nu ai cum să ajunti un om din afară dacă el nu reușește să se ajute singur si în cazul lui Stef nu a putut. Și a dorit, dar nu a putut”,
a fost dialogul dintre cele două, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: „Alegem în turmă.” Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Cămașa în bagaj se împachetează. Poți să pui două, trei, patru cămăși una peste alta, vor arăta impecabil!” Adina Buzatu, trucuri utile de împachetat cămășile în bagaj

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies