Posibilităţi la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE, noi inceputuri!

Posibilităţi la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE, noi inceputuri!
Posibilităţi la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE, noi inceputuri!

Luna noua in Fecioara are loc in acest an pe data de 20 septembrie, la ora 8:30, la cateva ore dupa ce Venus ajunge si ea in semnul Fecioarei şi înainte cu două zile de echinocţiul de toamnă.

Luna nouă în Fecioară anunţă noi inceputuri care sunt in nota acestui semn astrologic: un nou stil de viata, o reordonare a programului si activitatilor zilnice, o schimbare in regimul alimentar si in atitudinea fata de corpul nostru si fata de sanatate.

Fecioara inseamna munca serioasa, disciplina si ordine, asa ca e cazul sa incepem sa ne facem liste, sa ne repliem in urma unor acte de risipa sau exces, sa ne facem ordine la propriu in casa, in dulapuri si in viata.

Este un moment excelent pentru cure de detoxifiere si pentru a acorda o mai mare atentiei dietei in general.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017: Cumpene multe pentru zodii, probleme în relaţie şi un câştig neaşteptat. Previziuni complete

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies