Posibilităţi la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE, noi inceputuri!

Posibilităţi la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE, noi inceputuri!
Posibilităţi la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE, noi inceputuri!

Luna noua in Fecioara are loc in acest an pe data de 20 septembrie, la ora 8:30, la cateva ore dupa ce Venus ajunge si ea in semnul Fecioarei şi înainte cu două zile de echinocţiul de toamnă.

Este o perioada de vindecare prin renuntare: la obiceiuri toxice, la lucruri care ne ocupa prea mult spatiu si nu mai sunt utile, la un punct de vedere nesanatos, la a avea dreptate despre o situatie din trecut si chiar la o suferinta. Cu cat ne desprindem mai usor de ceea ce a fost, cu cat avem disponibilitatea mai mare catre a accepta si ingadui ceea ce nu putem schimba, lasand cumva toate astea in mainile lui Dumnezeu, cu atat mai multa usurinta vom avea.

Luna noua in Fecioara are ascendentul in Balanta, semn ca relatiile sunt luate la control si analizate atent pentru a vedea ce e nevoie sa imbunatatim sau ce relatii ar fi mai bine sa dizolvam. Alegerile şi trierea se fac acum pe criterii precum: utilitate, functionalitate, beneficitate.

Contributie. Fecioara este si un semn al serviciului pe care-l facem pentru ceilalti, contributia pe care o aducem lumii prin cine suntem.

Asadar, nu se putea un moment mai bun, sa privim atent si contextul colectiv, realitatea in care ne aflam conform alegerilor noastre de pana acum, directia in care mergem. Fie ca ne place sau nu ce vedem, in propria "curte" sau in lume, e timpul sa ne intrebam: "cum pot contribui cu energia mea, cu cine sunt?" Sa contribui insa nu inseamna sa blamezi, sa urasti, sa critici si sa te plangi de tot si toate. Sa contribui inseamna ca vezi posibilitati dincolo de plangeri, sa creezi, sa te pui in serviciu, fie si numai cu un gand inalt, ori cu darurile tale si cu iubirea ta.

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017: Cumpene multe pentru zodii, probleme în relaţie şi un câştig neaşteptat. Previziuni complete

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies