„Poți rămâne desfigurată.” Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă

„Poți rămâne desfigurată.” Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă
„Poți rămâne desfigurată.” Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă

Misha este o cântăreață cunoscută și apreciată și fosta soție a lui Connect-R, care, în urmă cu puțin timp a apărut în mediul online cu chipul ei, care era aproape de nerecunoscut.

Trăsăturile vedetei dispăruseră în totalitate, din cauza faptului că fața ei s-a umflat foarte tare. Ce s-a întâmplat cu Misha, după ce a fost într-o vacanță.

Citeste si: Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă

Multe vedete aleg o vacanță în țările străine, deoarece plajele exotice și destinațiile luxoase le atrag atenția mai mult decât litoralul de la noi din țară, iar în momentul în care au câteva zile

libere, știu unde să se ducă pentru a se relaxa.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Mishei, care s-a bucurat că a reușit să fie organizată, în ceea ce privește proiectele ei, și a plecat într-o vacanță pe cinste. Vedeta a optat pentru o locație de-a dreptul luxoasă, și anume Maldive.

Cu toate că vacanța a fost plină de lucruri frumoase și momente relaxante, artista a avut parte de incident neplăcut.

După ce a stat câteva zile la plajă, Misha a observat că are o iritație foarte mare pe față, chipul i se umflase și s-a înroșit foarte tare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă
Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mai aveam credit” Cum și-a mințit Connect-R iubita

Ce a transmis vedeta

Artista a vrut să împărtășească evenimentul cu cei care o urmăresc, deoarece și-a dorit ca oamenii să știe ce se întâmplă dacă se expun prea mult la soarele arzător.

Ea a spus că nu este de râs și că a uitat să se dea pe față cu protecție, iar dacă oamenilor li se pare că arată dubios în pozele din vacanță, acesta este motivul.

„Postare nouă despre cum poți rămâne desfigurată de la o insolație. Nu e de râs sincer, dar câteva zile am arătat horror. În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare. M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive.

Așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta, ăsta e motivul”, a scris Misha pe pagina ei de Instagram.

Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă
Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Connect-R, dezvăluiri emoționante despre Misha, la mai bine de cinci ani de la despărțire: „Este extraordinară”

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu mai aveam credit” Cum și-a mințit Connect-R iubita

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies