Poveste adevărată: "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu!"

Poveste adevărată:
Poveste adevărată: "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu!"

Când m-am căsătorit cu Andrei n-aş fi crezut în ruptul capului că o să ajung să-l înşel, însă viaţa mi-a demonstrat că nu trebuie să spui niciodată niciodată.

După numai trei ani de căsnicie l-am prins că mă înşela cu alta. Acum, la un an de la această descoperire, şi eu am ajuns să trăiesc cu soţul celeilalte femei din viaţa bărbatului meu. Pare complicat, dar în realitate e un menaj în patru la care am ajuns după ce ne-am dat cu capul de pereţi de gelozie.

Andrei n-a fost niciodată un bun mincios, aşa că n-a fost nevoie de multă perspicacitate ca să-mi dau seama că are pe alta.

Se purta ca un îndrăgostit, iar o femeie simte imediat când nu mai e ea subiectul pasiunii unui bărbat. Aşa că la început l-am întrebat direct dacă are pe cineva. Mi-a zis că sunt nebună, apoi l-am urmărit şi i-am văzut. Era cu Diana, o fostă colegă de-a noastră, de facultate, la nunta căreia fusesem înainte ca noi să ne căsătorim. Ei aveau deja un bebe când noi am făcut nuntă.
Nu ne frecventam pentru că nu fusesem apropiaţi nici în facultate, dar curând aveam să aflu că Andrei e coleg cu ea la noul job pe care-l primise de câteva luni.

Nu i-a luat mult să se cupleze cu ea, se pare că nevoia amândurora de schimbare i-a apropiat. Asta gândesc acum, nu vă închipuiţi că atunci când am aflat am fost la fel de calmă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies