Povestea cutremuratoare a romancei care a murit si a inviat! „Dumneata canti si pe mine ma lasi sa inghet pe lespedea asta de piatra?"

Povestea cutremuratoare a romancei care a murit si a inviat! „Dumneata canti si pe mine ma lasi sa inghet pe lespedea asta de piatra?
Povestea cutremuratoare a romancei care a murit si a inviat! „Dumneata canti si pe mine ma lasi sa inghet pe lespedea asta de piatra?"

Exista o poveste despre o femeie de la Constanta care a murit si a inviat. In urma mortii, femeia se preschimbase total: devenise unul dintre oamenii cei mai credinciosi.

Femeia traieste si astazi si poarta numele de Olga. Dumitru Zimbru povesteste cum a murit si a inviat apoi femeia!

„Olga s-a nascut in anul 1946, intr-un satuc din zona Botosanilor. Parintii, oameni cu frica lui Dumnezeu, i-au insuflat dragostea fata de cele sfinte si, intr-adevar, pana la varsta adolescentei, ea a fost foarte credincioasa. Mai tarziu, au furat-o insa ispitele vietii. S-a maritat, s-a mutat la Constanta, avand o functie buna intr-o intreprindere, a lasat cu totul deoparte obiceiurile crestinesti ale copilariei.

Se imbraca precum o oraseanca, traia si gandea ca o oraseanca. Nu avea alta grija decat a casei si a sotului ei.

In 1973, dupa trei-patru ani de la nasterea fiului sau, sanatatea ei a inceput sa se subrezeasca. Simtea o durere mare in cosul pieptului, aproape de inima, ametea, puterile o paraseau. A fost dusa in mare graba la un spital bucurestean, iar aici medicii nu i-au dat alta sansa in afara unei interventii chirurgicale pe cord, foarte riscanta si complicata.

Operatia a durat o noapte intreaga. Spre ziua, lupta cu moartea a ajuns la final si chirurgii i-au declarat decesul. Tot ceea ce fusese omeneste posibil facusera.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ultimele cuvintele ale actritei Edith Gonzales, diagnosticata cu cancer, i-au emotionat pe toti: "Moarte, asteapta-ma..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies