Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și soţul ei. Actriţa a murit la 54 de ani

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și soţul ei. Actriţa a murit la 54 de ani
Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și soţul ei. Actriţa a murit la 54 de ani

Edith Gonzalez a murit miercuri, la vârsta de 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul ovarian.

Soțul ei, Lorenzo Lazo, i-a fost alături în cele mai grele momente. Edith Gonzalez era căsătorită cu omul de afaceri Lorenzo Lazo de opt ani. Afaceristul a mai fost căsătorit o dată, iar fosta lui soţie a murit tot din cauza cancerului.

„A fost foarte puternic. Prima lui soție a murit de cancer. Este un om cu principii de viață foarte bine stabilite. Este extrem de deștept.

Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, spunea, pentru hola.mx, Edith Gonzalez despre partenerul ei de viață imediat după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Citeste si: “Ochii din umbră” dă startul noului sezon, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D: “O căsătorie la distanţă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru jumătatea lunii iunie. Gemenii trebuie să schimbe tactica, Peștii sunt pe o pojghiță subțire de gheață

Se pare că cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din Ciudad de Mexico în anul 2003. Edith Gonzalez forma atunci un cuplu cu Santiago Creel, iar Lorenzo era căsătorit cu Concha de la Mora. În anul 2009, Concha de la Mora a murit de cancer, iar Edith i-a fost alături, pentru că între cei doi se legase o prietenie foarte strânsă.

Ulterior, prietenia s-a transformat în dragoste și cei doi au anunțat că se căsătoresc în 2010. Au format unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri.

După moartea lui Edith Gonzalez, jurnalista Mara Patricia Castaneda a afirmat că și soțul actriței de telenovele ar avea cancer, potrivit tribuna.com.mx.

Sursă: Libertatea.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dieta cu porumb. Slăbești 5 kilograme în 7 zile, fără să depui efort

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies