Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“

Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“
Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“

Avea doar 18 ani când a rămas însărcinată, dar visul de a fi mamă i-a fost spulberat de o boală cruntă.

Deşi şi-a pus viaţa în pericol pentru a-şi salva bebeluşul, Brianna Rawlings şi-a pierdut copilul după doar 12 zile. La scurt timp, tânăra a cedat în faţa leucemiei.

Cu doar patru luni înainte de sarcină, Brianna Rawlings a primit vestea devastatoare. Tânăra în vârstă de doar 18 ani a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie, medicii punând-o să facă o alegere sfâşietoare: păstrează sarcina, punându-şi viaţa în pericol, sau întrerupe sarcina şi îşi măreşte şansele de supravieţuire, scrie mirror.co.uk.

„Am fost foarte fericită când am aflat că o să fiu mamă- tot ce mi-am dorit vreodată a fost să am o familie“, povestea tânăra din Colyton, Sydney.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din păcate, nu a apucat să se bucure de sarcină, la scurt timp ajungând să se confrunte cu dureri inexplicabile.

„Am făcut teste după teste până a reieşit că undeva în corpul meu se ascunde o infecţie. Doctorii nu mi-au permis să plec până nu au găsit cauza bolii. Mi-au verificat inima şi toate celelalte organe, care erau sănătoase, aşa că au sugerat o biopsie a măduvei osoase. Diagnosticul a fost crunt: corpul meu se lupta de luni bune cu leucemia“.

Citeste si: Caz unic în România! Un bebeluș avortat a refuzat să moară: "Mama ei nu a vrut să o vadă. Am ținut-o în brațe"

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Singura femeie din zodiac fără suflet-pereche

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies