Povestea femeii care a intrat în moarte clinică şi a văzut ce este Dincolo

Povestea femeii care a intrat în moarte clinică şi a văzut ce este Dincolo
Povestea femeii care a intrat în moarte clinică şi a văzut ce este Dincolo

Parapsihologul Alina Albert a fost protagonista unui episod de moarte clinică, înregistrată oficial, pe când avea 24 de ani.

Ea a căpătat de atunci o percepţie extrasenzorială ce îi permite să se raporteze diferit la tot ceea ce ne înconjoară.

"Am ajuns pe o masă de operaţie într-un context foarte trist- am pierdut un copil într-o sarcină foarte mare. Nu pot să spun că a fost un avort propriu-zis, doar că într-un fel sau altul activităţile mele fizice au declanşat acest avort. Eram cumva la început de viaţă, foarte tânără şi foarte săracă.

Am ajuns la spital, am fost lăsată pe holurile spitalului de la ora 8 dimineaţă până la 15. Iar când am ajuns în sala de operaţie eram în şoc septic- mi-au făcut prima doză de anestezic, nu puteau să mă opereze pentru că infecţia era foarte mare, şi pentru a doua doză a trebuit să-şi dea acordul mama, pentru că ei nu îşi asumau responsabilitatea. A doua doză de anestezic practic m-a băgat în acea moarte clinică", a povestit Alina Albert.

Citeste contiunuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ileana Ciuculete a povestit drama care a determinat-o sa scrie melodia “Moarte, moarte nemiloasa”: “Joi a avut loc inhumarea, eu rezistand doar cu medicamente puternice!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies