Povestea femeii care a invins cancerul ovarian! Medicii i-au zis ca e insarcinata, insa avea o tumora uriasa!

Povestea femeii care a invins cancerul ovarian! Medicii i-au zis ca e insarcinata, insa avea o tumora uriasa!
Povestea femeii care a invins cancerul ovarian! Medicii i-au zis ca e insarcinata, insa avea o tumora uriasa!

Cristina Bordianu are o poveste cu totul specială. Ea a reuşit să supravieţuiască şi să învingă chiar cancerul ovarian.

”Primele simptome sunt uşor de confundat. Mă balonam şi aveam dureri în partea superioară a abdomenului. Mă suspectau ba de ceva probleme ale colonului, ba de splină mărită. Am făcut mai multe ecografii şi mi-au spus că într-adevăr am splina mărită. Numai că splina era mărită pentru că ea acoperea tumoarea, nu din alte motive. Iar eu asta nu ştiam”, ne-a povestit Cristina Bordianu.

”Am mers la urgenţă pentru că eu eram deja foarte umflată şi nici nu mai puteam respira.

La Triaj mi-au spus că sunt însărcinată. Eu eram deja mamă, ştiam ce înseamnă o sarcină. Plus că de la o sarcină te umflii în halul în care eram eu după luni bune, nu într-o singură lună cum era în cazul meu. Dar au insistat, mi-au spus chiar şi cum e aşezat copilul, că e cu picioarele în sus şi de acolo şi presiunea care nu mă lăsa să respir.
Eu le spuneam că este imposibil, ele îmi spuneau că nu vreau să-mi recunosc sarcina. De ca şi cum ar fi fost o ruşine pentru mine să fiu însărcinată”, a mai povestit Cristina Bordianu.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Acesta este lucrul care te imbolnaveste de cancer si pe care il faci ZILNIC!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies