Povestea singurului imparat transsexual. Visa la o schimbare de sex, se prostitua in bordeluri si a primit cadou un sclav

Povestea singurului imparat transsexual. Visa la o schimbare de sex, se prostitua in bordeluri si a primit cadou un sclav
Povestea singurului imparat transsexual. Visa la o schimbare de sex, se prostitua in bordeluri si a primit cadou un sclav

Heliogabalus a fost unul dintre cei mai controversaţi împăraţi romani. Deşi a domnit puţin şi era doar un adolescent, şi-a scandalizat contemporanii şi a rămas ca singurul împărat din istorie care a ajuns să se prostitueze în bordeluri, îmbrăcat în femeie. Cadou de ziua lui a primit un sclav cu un penis uriaş. 

 

În secolul al III lea D. Hr, Imperiul Roman era doar o umbră a strălucirii sale de altădată.

Uzurpatorii se perindau pe tronul imperatorilor cu ajutorul legiunilor, barbarii făceau prăpăd în provinciile de graniţă, corupţia măcina societatea romană. Domniile împăraţilor din această perioadă erau efemere, tulburi şi de rău augur pentru stabilitatea imperiului. Majoritatea sfârşeau violent, trădaţi de propriile legiuni sau ucişi în războaie civile.    

 

În această perioadă de decădere a Romei, ajunge împărat un copil de 13 ani, care va şoca întreaga societate romană, obişnuită de altfel cu excesele şi crimele unor împăraţi precum Tiberius sau Nero.

Se numea Heliogabalus şi a fost singurul împărat roman care a ajuns să se prostitueze în bordeluri şi să se căsătorească oficial cu un alt bărbat. Istoria l-a consemnat ca unul dintre cei mai depravaţi lideri ai Imperiului Roman.   

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Accesorii care nu trebuie sa-ti lipseasca in aceasta toamna ca sa fii remarcata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies