Povestea șocantă a femeii din Argeș sechestrată si infometata timp de șase ani de soț

Povestea șocantă a femeii din  Argeș sechestrată si infometata timp de șase ani de soț
Povestea șocantă a femeii din Argeș sechestrată si infometata timp de șase ani de soț

Poveste socanta în Argeş acolo unde o tânără de 34 de ani, mamă a trei copii, a fost sechestrată şi umilită timp de şase ani de bărbatul pe care l-a cunoscut pe internet şi cu care s-a căsătorit ulterior.

Femeia era bătută şi înfometată, nu avea acte şi nu avea voie să ia legătura cu familia ei. Calvarul acesteia a luat sfârşit în momentul în care a reuşit să ascundă un bilet în sendvişul copilului, bilet pe care l-a citit educatoarea.

Din 2012, femeia a fost supusă unui adevărat calvar. Bărbatul pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare şi cu care a ajuns să se căsătorească i-a distrus actele de identitate şi a sechestrat-o în propria locuinţă.

Citeste si: Un bărbat şi-a numit soţia însărcinată "leneşă". Reacţiile nu au întârziat să apară

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Mă punea să mă pun în genunchi, să-mi cer iertare pe diverse chestii. Dacă cumva încercam să ridic capul din pământ, eram luată la bătaie”.

Femeia vorbea, mânca la comandă şi ieşea din casă doar însoţită de el.

Şase ani a trăit în sclavie. Acum a reuşit să scape după ce a ascuns un bilet în sendvişul copilului prin care cerea ajutor. Educatoarea fetiţei l-a găsit şi a alertat Poliţia.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

E lege! Vești proaste pentru fumători: S-a interzis acest tip de țigări

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies