Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."

Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei:
Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."

După ce a intrat la facultate, Ariana s-a mutat într-un alt oraş, împreună cu fratele său. Însă traiul la comun i-a făcut pe cei doi tineri să împartă nu doar timpul şi economiile, ci, la un moment dat, şi patul.

 

"Totul îmi este atât de clar în minte, de parcă s-ar fi întâmplat cu câteva secunde înainte. De fiecare dată când închid ochii, scenele se derulează cu o claritate dureroasă.

Nu mă mai pot gândi la nimic altceva, viaţa mea pare că a făcut stop-cadru pe acel moment pe care mintea îl analizează în amănunt, împotriva voinţei mele.

Citeste si: Cele 6 zodii cu suflet de copil toata viața lor. Se bucură de cele mai mici gesturi și nu știu ce e maturitatea

Eu şi Robert, fratele meu, între aşternuturile răvăşite, mai răvăşite ca inimile noastre, într-un moment în care pasiunea oarbă a fost mai puternică decât orice normă socială, dincolo de orice morală şi de orice logică mi-aş fi putut

închipui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Nu ştiu dacă această confesiune îmi va face, până la final, mai mult bine sau mai mult rău, dar, pur şi simplu, nu o mai pot ţine pentru mine. E prea de neiertat ca s-o spun preotului şi prea intimă ca s-o discut chiar şi cu cea mai bună prietenă.

 

Aşa că am ales s-o spun unor necunoscuţi, sub pseudonim, care mă vor judeca sau îmi vor găsi circumstanţe atenuante, după bunul plac. Ştiu, măcar, că nu voi mai duce acest secret cu mine în mormânt – e ca o încercare de catharsis, prin care sper să mă simt cu o secundă mai puţin vinovată. Oare voi reuşi?

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscopul RUNELOR 2019, de Mihai Voropchievici. Zodia care are protectia lui Dumnezeu și are un an fantastic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies