Prăjitură cu fructe de vară, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok. „O prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut.”

Prăjitură cu fructe de vară, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok. „O prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut.”
Prăjitură cu fructe de vară, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok. „O prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut.”

Doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit rețeta prăjiturii cu fructe și toate ingredientele necesare acesteia.

Doamna Coco este mereu foarte activă pe rețelele de socializare și împarte numeroase rețete cu iubitorii gastronomiei. De această dată a dezvăluit rețeta prăjiturii cu fructe, care este foarte ușor de realizat.

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 200 grame zahăr
  • Un praf de sare
  • 300 grame iaurt
  • 100 ml ulei
  • Vanilie
  • Răzătură de lămâie
  • Rom
  • Un plic de praf de copt
  • 300-350 grame făină
  • Piersici, caise, vișine
  • Cacao

Doamna Coco a început prin a amesteca toate ingredientele necesare cu ajutorul unui mixer, de unde a reieșit aluatul. Nici esențele nu lipsesc, așa că aceasta a dezvăluit ce folosește în cazul acestei prăjituri.  “Facem prăjitură cu fructe. Am pus cinci ouă întregi, cu 200 grame de zahăr, un praf de sare și la mixăm foarte bine. Trebuie să-și dubleze volumul și să fie foarte spumoase.

Și acum pun cam 300 grame de iaurt, dau puțin mai încet mixerul și pun iaurtul. Să fie un iaurt de bună calitate, gras. Punem și 100 ml de ulei. Vanilie, răzătură de lămâie, ca și mirodenii puneți ce vă place vouă. Pun un pic de rom, un plic de praf de copt, iar acum dau viteză mai mică și încep să pun făină, cam 300-350 g. Cuptorul l-am deschis la 180 de grade, întotdeauna înainte dăm drumul la cuptor.”,
a povestit doamna Coco.

Cum realizează doamna Coco prăjitura cu fructe

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Doamna Coco de pe TikTok dezvăluie care este secretul celui mai gustos pilaf. „Acesta este pilaf cum îmi aduc eu aminte de copilăria mea.”

Toate ingredientele au fost amestecate până s-a obținut un aluat care curge, apoi l-a pus într-o tavă. În compoziție a adăugat deja piersici și caise tăiate cubulețe, a păstrat aluat pentru a-l face cu cacao și a-l turna pe deasupra, apoi a pus vișinile întregi, fără sâmburi.

Aluatul trebuie să curgă, așa trebuie să fie consistența. Am vișine, piersici, caise. Piersicile și caisele le-am tăiat cubulețe și amestecăm în compoziție. Asta este tava și în ea facem prăjitura cu fructe. Turnăm în tavă, foarte simplu. Opresc puțină compoziție pentru că vreau să-i pun acolo. Nu vreau eu să iasă foarte înaltă. Dacă vreți să vă iasă la alta, puneți într-o tavă mai mică. Mie prăjitura cu fructe nu-mi place foarte înaltă.
Punem o lingură jumătate de cacao pe care o fac cu puțină apă. O amestecăm foarte bine. Nu e neapărat nevoie, însă eu vreau să o fac așa. Punem peste restul compoziției, amestecăm totul și o pun peste prăjitură din loc în loc. Am vișine fără sâmburi și le pun deasupra. 
Asta este toată prăjitura, iar acum cu ea la cuptor, la 180 de grade, pentru 40-45 de minute.
Prăjitura cam așa arată. E o prăjitură foarte bună, e foarte bine coaptă. O pudrăm. Putem să o servim cu frișcă bătută sau așa, este foarte bună și așa. Este foarte pufoasă, e plină de fructe. Sper să faceți o prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut. Foarte, foarte bună.”,
a mai spus doamna Coco.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Doamna Coco de pe TikTok dezvăluie care este secretul celui mai gustos pilaf. „Acesta este pilaf cum îmi aduc eu aminte de copilăria mea.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies