Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”
Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Doamna Coco a dezvăluit care este secretul pentru care alimentele prăjite să nu se mai lipească în tigaie.

Doamna Coco de pe Tik-Tok este apreciată și foarte urmărită pentru videoclipurile sale pe care le face pentru a dezvălui tot felul de trucuri și de rețete, venind în ajutor cu diferite sfaturi în bucătărie pentru a ușura munca celorlalți. De această dată, doamna Coco a făcut un videoclip în care a dezvăluit secretul atunci când face ouă ochiuri și cum ajunge ca rezultatul să fie unul foarte aspectuos și mai sănătos, fără ca ele să se lipească sau ardă. 

“Toate vă văitați că lipesc tigăile. În general, v-am spus, poate să fie tigăi și de calitate și mai puțin calitative, o lăsăm puțin pe foc să se încălzească ea bine, normal nu ar trebui să lipească. Sau alternativă punem hârtie de copt, depinde de tigaie. Eu vreau să fac doar două ochiuri, cu o linguriță de unt. Depinde ce tigaie aveți, cu cât e mai mare, atâta tăiați hârtia de copt.

O ung bine cu unt sau ulei, depinde ce prăjim. Se poate prăji absolut orice, și cartofi prăjiți și tot ce vreți voi, chiftele, șnițele, absolut orice. Eu acum  vreau să le fac unt, îmi plac mai mult. Am luat două ouă pe care le-am spart și le pus în tigaie, un pic de sare și un pic de piper și lăsăm să se prăjească.”, a povestit doamna Coco pe Tik-Tok.

Secretul dezvăluit de doamna Coco pentru ca alimentele să nu se mai lipească de tigaie

Citește și: Găluștele perfecte pentru supă, secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok. Care e cantitatea ideală de griș pentru găluște? „Se topesc în gură. Pufoase rău.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

Hârtia de copt este secretul la care aceasta apelează, fiind perfectă atât pentru ouă, cât și pentru cartofi, dar și pentru multe alte alimente care ajung să fie prăjite în tigaie.

Problema mâncării lipite în tigaie acum a dispărut foarte rapid, gătitul în bucătărie fiind mult mai ușor. 

“Orice aveți nevoie de prăjit puteți face așa, astfel că nu mai aveți niciun fel de treabă cu lipitul. Probabil multe dintre voi ați mai văzut sau știți, dar noi așa servim în general, mai ales când avem un mic dejun deosebit. E mai sănătos, mai aspectuos. Vă sfătuiesc și pe voi dacă sunteți cu lipitul și cu crăticioarele cu care nu vă descurcați.”

, a mai spus doamna Coco.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies