Prăjitura DOBOS. Reţeta originală care te va convinge să faci acest desert delicios mai des

Prăjitura DOBOS. Reţeta originală care te va convinge să faci acest desert delicios mai des
Prăjitura DOBOS. Reţeta originală care te va convinge să faci acest desert delicios mai des

Prăjitura doboş este un desert delicios, care arată foarte bine pe o masă festivă, însă unul ce pare greu de preparat. Dacă urmezi paşii, nu are cum să nu îţi iasă. Te va cuceri pe loc!

Tortul Doboş este binecunoscut în mai toate cofetăriile din Europa. Îndrăgita prăjitură a fost prezentă în cofetăriile din România de foarte multă vreme.

Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate prăjituri în special în zona de vest şi în Ardeal, datorită comunităţii maghiare. Reţeta originală aparţine unui maestru cofetar maghiar.

Ingrediente

Pentru foi:

- 6 ouă

- un praf de sare

- 120 gr zahăr

- 120 gr făină

- 40 gr unt

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Omleta de cartofi. O reţetă de senzaţie pentru un mic dejun in stil spaniol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies