Aceasta prajitura cu mere este un adevarat deliciu. Nu ai mai mancat asa ceva niciodata.
3. Intr-un vas mediu, bate ouale si zaharul pana obtii un amestec pal. Adauga laptele si untul topit si amesteca bine. Incorporeaza faina si combina. Pune feliile de mar. Folosind o spatula din silicon, imbraca-le bine in aluat.
4. Intr-o tava in care ai pus hartie de copt adauga aluatul si pune migdalele deasupra. Coace timp de 40 de minute, apoi acopera cu folie de aluminiu si coace inca 10 minute.
5. Scoate prajitura din aluat cand este indeajuns de rece pentru a o atinge.
6. Pregateste sosul de caramel. Intr-un vas pentru microunde adauga unul si zaharul. Pune la microunde timp de 2 minute sau pana cand zaharul devine maro. Scoate vasul din cuptor si ai grija. Totul va fi foarte fierbinte.
7. Adauga imediat smantana si amestea bine cu o lingura de metal sau un tel.
8. Pune sosul de caramel peste prajitura.