Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”
Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Paula Chirilă a dezvăluit rețeta prăjiturilor la cană. Gata în 3 minute.

Atunci când vă doriți un desert rapid și delicios, rețeta Paulei Chirilă de prăjitură la cană este perfectă. Prezentatoarea TV a dezvăluit ingredientele necesare pentru două porții și cum le realizează.

Ingrediente pentru două porții de prăjitură la cană:

  • 2 ouă
  • 6 linguri de făină
  • 4 linguri de zahăr
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 2 lingurițe praf de copt
  • Afine
  • Cacao
  • Fulgi de ciocolată

Pentru o singură porție de prăjitură la cană, cantitatea ingredientelor se înjumătățește.

Cum trebuie să arate compoziția pentru prăjiturile la cană

Citește și: Cum prepară Paula Chirilă sosul tzatziki? Secretul învățat din Grecia, pe care vedeta îl folosește pentru un sos cremos: „Este cea mai bună rețetă de tzatziki.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Paula Chirilă. "Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea!"

Paula Chirilă   a început prin a amesteca toate ingredientele cu un mixer, iar după ce s-a obținut o compoziție mai groasă decât cea clătitelor, se încorporează fructele dorite sau fulgii de ciocolată și se bagă la cuptor pentru aproximativ 3-4 minute. 

„Prăjitură la cană. E foarte simplu, totul se face în 2 minute și mai am și una de ciocolată. Pentru o porție de prăjitură la cană avem nevoie de un ou, 3 linguri de făină, două linguri de zahăr, două linguri de lapte și două de ulei. Se amestecă, se încorporează toate și se pun la cuptor. Eu folosesc ingredientele pentru două porții. Pentru o prăjitură la cană cu afine și pentru o prăjitură cu ciocolată, de aceea voi folosi și cacao.
Am pus ouăle cu zahărul și amestecăm bine. Se poate amesteca și cu telul, nu este nevoie de mixer, după care voi pune praf de copt. În cazul meu voi pune două lingurițe, pentru că am folosit cantitate dublă de ouă. Adaugăm patru linguri de ulei. Poate fi pus și unt, dar dacă nu aveți unt, recomand uleiul. Pun patru linguri de lapte, după care adaugăm cele șase linguri de făină.
Și iar amestecăm până la omogenizare.”
, a spus Paula Chirilă.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Cum ornează Paula Chirilă prăjiturile la cană

Această compoziție poate fi pusă direct în cană, iar după ce este amestecată bine și a adăugat o lingură de cacao împreună cu fulgi de ciocolată, urmează doar să vă bucurați de rezultatul gustos. Cantitatea necesară de compoziție din cană trebuie să fie de trei sferturi, deoarece brioșa va crește și va da pe afară.

La final, prezentatoarea TV le ornează cu frișcă, afine și fugi de ciocolată.  „Consistența e un pic grosuță, mai grosuță decât cea de la clătite și împărțim în jumătate. Jumătate amestec cu afine și jumătate cu cacao și chipsuri de cacao. Le-am împărțit în două căni, aici voi zdrobi câteva afine ca să se împrăștie din gust și aici am să adaug un pic de cacao. După care le pun la cuptorul cu microunde pentru câteva minute. Puneți o linguriță de cacao, nu mai mult și câteva chipsuri de ciocolată. Am pus cănile în cuptorul cu microunde și le las aici cam 2-3 minute. Lăsați în funcție de cât de puternic este cuptorul. Dar nu este foarte puternic și le las chiar 4. În principiu, aluatul se pune în trei sferturi de cană, pentru că va crește. Le-am scos de la cuptor și am două variante. Ori le las așa și le ornez aici, în cană, sau le scot pe o farfurie și le ornez acolo. Cred că am să încerc prima variantă. Prăjiturile să scot ușor după ce se răcoresc, pentru că se desprind ușor din cană. Le-am dat cu un pic de frișcă. Am pus afine la cea cu afine și  fulgi de ciocolată la cea cu cacao. Arată drăguț!”, a mai povestit vedeta TV.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Paula Chirilă. "Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea!"

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies