Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt
Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Prajitura Zapacita, faimoasa sub numele de Crazy Cake, este un desert delicios preparat fara lapte, oua sau unt, dar foarte pufos si cu un gust intens si incantator de ciocolata.

Prajitura are si o poveste speciala. Se pare ca reteta a aparut in timpul Marii Crize Economice din anii 30, care a lovit dramatic toate tarile lumii. Atunci, ingredientele precum laptele, ouale sau untul erau foarte scumpe sau greu de procurat.

Acum, prajitura Zapacita este facuta sa ne incante simturile si sa indulceasca finalul unei mese delicioase, ori pentru a insoiti o ceasca aromata de cafea.  Prajitura Zapacita este de post.

Cum  se prepara prajitura Zapacita

Ingrediente

1½ cana de faina
1 cana zahar
3 linguri de cacao
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Un praf de sare
1 lingurita de otet alb
5 linguri de ulei
1 cana apa
Vanilie

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cele mai gustoase clatite de post sarate! Reteta secreta de la bunici!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies