Prăjituri de post: Negresă cu merișoare. Usor de facut, ieftina si delicioasa
Ingrediente Negresa de post cu merisoare
2 cani faina
1 cana zahar
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise
Citeste si: Astenia de primavara. Top cele mai bune remedii naturale ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic
Mod de preparare Negresa de post cu merisoare
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt)
Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul.
Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate,stafide,nuci, etc.
Citeste si: Reţeta de clătite care te va înnebuni. Ai nevoie de doar două ingrediente
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii.
Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete.
Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele. Noi n-am mai avut rabdare.
Pofta buna!
Citeste si: Reţetă rapidă de eclere cu cremă de vanilie! Nu durează mult să le pregăteşti şi sunt delicioase
sursa: sfatulparintilor.ro