PREDICŢII ASTRALE generale HOROSCOP 2019. Eşti pregătită să îmbrăţişezi SCHIMBĂRI RADICALE? 2019 va fi un an MARE!

PREDICŢII ASTRALE generale HOROSCOP 2019. Eşti pregătită să îmbrăţişezi SCHIMBĂRI RADICALE? 2019 va fi un an MARE!
PREDICŢII ASTRALE generale HOROSCOP 2019. Eşti pregătită să îmbrăţişezi SCHIMBĂRI RADICALE? 2019 va fi un an MARE!

Te-ai simtit blocat in 2018? Ai avut parte de provocari ravasitoare? Vesti bune, 2019 este anul de a o lua de la capat. Uita de treburile uzuale, uita de cum stii sa faci totul – acest an este despre a ne scutura viata ca sa putem face mai mult din ce rezoneaza cu noi la nivel profund si personal.

 

 

Asta poate sa insemne sa iti parasesti o cariera, o reputatie, o relatie sau un mod vechi de a face lucruri pentru ceva ce simti ca iti aduce mai multa satisfactie emotionala. 

Mai poate sa insemne sa te rupi de traditii ca sa iti creezi obiceiuri noi care sa rezoneze mai mult cu inima ta. 

 

Rebelul Uranus da startul puternic pentru 2019!

 

Anul 2019 va incepe in 6 ianuarie cu un mare eveniment astral: Uranus, planeta rebeliunilor, iese din miscarea sa retrograda in Berbec. Uranus ramane in Berbec pana in martie 2019 cand revine in Taur unde va fi instalat pana in 2026, aducandu-ne noi provocari. Uranus este in Taur pentru prima oara din 1934 si ne va cere sau ne va impinge sa ne utilizam din plin talentele ca sa ne implinim visele profunde.

Acest tip de tranzit ii favorizeaza pe cei curajosi si increzatori in abilitatile lor, dar si pragmatici totodata. Nu mai e timpul sa ne ascundem in spatele umbrelor, tinandu-ne darurile si harul secret. Nu te teme sa te expui cu tot ce ai mai valoros ! 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Anca Pop, solista căzută cu maşina în Dunăre. Este cunoscută după numele de scenă „Shamanca” şi a cântat inclusiv cu Goran Bregovici

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies