Te-ai săturat de clasică salată de vinete? BABA GANOUSH este un aperitiv delicios şi uşor de obţinut, cu un iz uşor afumat şi parfumat, cu o consistenţă atât de cremoasă încât ţi se topeşte în gură.
Mod De Preparare
1. Tapetează cu folie de aluminiu tava mare de aragaz. Spală vinetele şi taie-le în jumătăţi. Aşează jumătăţile de vinete, unse cu ulei pe partea din interior. Lasă-le la copt 40 de minute şi apoi la răcit alte 15 minute.
2. Cu o linguriţă scoate miezul copt al fiecărei jumătăţi de vânătă. Mărunţeşte cu furculiţa sau cu tocătorul special/blenderul.
3. Adaugă şi restul ingredientelor: pasta de susan, sucul de lămâie, usturoiul pisat, sare şi piper şi 2 linguri de ulei. Amestecă bine până la omogenizare.
4. Lasă să se răcească, la temperatura camerei.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>