PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!

PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!
PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!

PREVIZIUNI 2019. Saturn este cea de-a sasea planeta de la Soare si are nevoie intre 28 si 30 ani pentru a face o revolutie completa in jurul Soarelui. In fiecare an, Saturn intra in miscare retrograda pentru aproximativ 5 luni, asa cum a fost si in acest an, din 18 aprilie 2018 pana pe 6 septembrie 2018.

 

Saturn este figura parentala din galaxie ce are o abordare de “iubire dura”, impingandu-ne in cele mai provocatoare lectii ale vietii pentru a dobandi putere si intelepciune.

Saturn este prea aspru sa fie considerat un dragut.

 

Saturn se afla inca de la finele anului 2017 in zodia Capricorn – pe care o si conduce!

Deci este acasa la el, avand o forta de nezdruncinat – si va fi acolo pana in decembrie 2020. Practic, Saturn nu a mai fost in Capricorn de acum aproape 30 ani (intre anii 1988-1991)!! Pentru unii dintre noi, cu varste de sub 30 ani, Saturn e prima data in viata lor in Capricorn, cu lectii severe pentru prima data.

Pentru altii, este a doua oara. Aminteste-ti cum si ce ai invatat si construit in acei ani ca sa simti cum este aceasta energie.

 

Miscarea sa retrograda din acest an in combinatie cu intregul spectru astral al finalului de an 2018 genereaza anumite influente importante pentru fiecare zodie pe durata anului 2019 pe care le vom afla in continuare.

 

Saturn este cel ce ne face sa construim lucruri durabile in viata noastra: propria persoana, relatii, joburi, case, orice. Insa, ca in orice constructie, sunt etape dure, sunt lectii severe, e nevoie de rabdare chiar si cand totul pare a nu iesi, de disciplina cand ne vine sa o luam la fuga, de credinta atunci cand nu mai speram. Dar ce iese e valabil pentru zeci de ani. De aceea Saturn nu e comod dar e necesar. 

 

 

PREVIZIUNI 2019. Afla unde te provoaca si te invata in 2019 asprul si durul Saturn in Capricorn, in functie de zodia ta! 

 

PREVIZIUNI 2019. BERBEC

 

Saturn in Capricorn se afla in casa ta 10 a carierei, reputatiei, vietii publice si esti intiat intr-un proces de profesionalism ce tine pana in 2020.

orice esti in stare sa iti definesti in cariera ta in acest timp, iti va impacta scopurile profesionale pentru zeci de ani de acum incolo. Parte din acest proces va implica sa urmaresti semnele si semnalele trimise de Saturn in calea ta. Va veni si claritatea, dar lent. Bucata cu bucata, caramida dupa caramida. Tot ce ai nevoie sa favi este sa raspunzi apelului profesional care va fi tare si clar.

 

Ca sa poti avansa in acest proces, vei munci asa cum poate nu ai facut-o pana acum. Dar vei iubi motivatia, iar ce vei construi va fi solid. Fa-ti din munca un mod de a practica realizarea de sine, un loc unde ceea ce spui aceea faci, un loc unde arati ce inseamna integritatea. Nimic nu vindeca o inima franta decat sa aplici exact ceea ce crezi.

Lasa-l pe Saturn sa te invete ca parte din procesul de a deveni maestru este sa te simti ca un prost, sa ai impresia ca mereu gresesti si nu stii. Lasa-l sa te invete cum sa gasesti drumul prin rusine si frica ce apar cand ne confruntam cu un nivel de abilitati pe care nu il avem. Lasa asprimea lui Saturn sa te invete sa nu iei nimic personal acolo unde chiar nu e nimic personal. Saturn ne invata cum sa cream granite solide. Atunci cand stim ca ceva chiar nu este despre noi, scutim un timp si o energie incredibil de mare, zile, luni, ani. Energie ce poate fi redirectionata spre ce necesita atentia, iubirea si grija ta. A sti cum sa iti canalizezi eforturile si energia duce la jumatate de batalie castigata in a deveni o persoana matura si profesionista. Nu subestima niciodata ce te invata Saturn! 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies