PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!

PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!
PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!

PREVIZIUNI 2019. GEMENI

Saturn in Capricorn se afla in casa ta a 8 a iar tu vei deveni mai familiar cu labirintul a cum daruitul si primitul iti impacteaza proiectele, succesele si sentimentul sinelui. Viata este un labirint incredibil in care are loc schimb de energie, de idei, de resurse. Saturn vrea sa te ajute sa iti clarifici ce ai nevoie de la altii si ce ai tu sa le dai. Pana in 2020, vei fi ajutat sa intelegi cine e cel mai potrivit pentru tine in functie de acest schimb dintre a da si a primi.

 

Uita-te dupa colaborarile care sunt capabile sa construiasca cu tine. Dupa uniunile care te potenteaza. Dupa relatiile care iti deschid usile energetice ale tuturor posibilitatilor. Uita-te la legaturile dintre tine si altii care te ajuta sa foloseste ceea ce ai si sa transformi in ceva mult mai maret decat ai fi putut sa reusesti singur.

Uita-te la aranjamentele care te tin responsabil in timp ce te inspira sa faci lucruri ce pareau rezervate doar pentru cei extravaganti.

Tu esti la fel de stralucitor si extraordinar ca oricine iar colaboratorii potriviti vor trezi asta in tine. Treaba ta acum este sa iti descoperi acele calitati pentru ca ele sa atraga compatibilitati. Parte din acest proces va confrunta aspecte din tine ce se vindeca greu. Acele parti care au fost invatate sa renunte, acele dureri ale mintii care te-au blocat, acea suferinta care nu a fost suficient si complet jelita, acele umbre care sunt activate de orice frica care nu a fost verificata.

Pana in 2020, vei fi ajutat sa iti rechemi inapoi energia pe care ai pierdut-o pe drum, energia la care poate nici nu ai avut total acces, la care vrei ai tot dreptul. Orice energie pe care o vei pretinde si obtine iti va da puterea si incurajarea sa continui. Vei fi ajutat sa intelegi cum sa o reinvestesti mai bine si cum sa iti gestionezi incredibila bogatie ce este in tine.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies