Previziuni astrologice pentru anul 2023

horoscop 2023
Horoscop 2023

Anul 2023 vine cu o mulțime de schimbări pentru majoritatea zodiilor. Cu toate acestea, anumite semne zodiacale se vor confrunta cu probleme, atât legate de sănătate, cât și de viața socială.

În cadrul emisiunii WOWZodiac, de pe canalul WOWNews, astrologul  Ioana Ispas a explicat care va fi situația anul acesta, pentru fiecare zodie.

Previziuni astrologice pentru Berbec 2023

În cazul zodiei Berbec, aceștia vor simți multe surprize, iar anul 2023 va fi unul agitat. Cu toate acestea, vin vești pozitive.

„Vor resimți de la anul o îmbunătățire în viața lor, fiindcă vor scăpa de Marte Retrograd.

Multe situații se vor clarifica, vor începe să își recapete încrederea în sine. Vor avea capacitatea să facă mult mai multe lucruri, vor beneficia de tranzitul lui Jupiter, care le va deschide multe oportunități.”, a mărturisit astrologul.

Previziuni astrologice pentru Taur 2023

Astrologul a explicat că zodia Taur va exploda în această vară, fiindcă se vor produce schimbări generoase în această perioadă.

„Vor fi foarte solicitați, activi, poate mai mult decât și-ar dori. Vor fi chemați să își rezolve niște lucruri pe care nu au apucat să le rezolve în trecut, inclusiv ce țin de spațiu locativ, de familie, de achiziționarea unei case sau renovarea unei case. Acești nativi au șansa să își schimbe foarte mult viața și vor lua niște decizii surprinzătoare.”, a declarat specialistul.

Previziuni astrologice pentru Gemeni 2023

Nativii zodiei Gemeni renunță la activități care nu sunt suficient de remunerate, sau nu îi reprezintă.

„Nativii Gemeni încep să simtă cum se ridică de pe ei o presiune care a venit din partea lui Marte Retrograd. Drumul lor va fi mult mai clar, vorbim de asumarea unor noi responsabilități. Situația se schimbă în 2023 și le cere să fie mult mai clari.”

, a povestit astrologul.

Previziuni astrologice pentru Rac 2023

Această zodie va simți un cumul de energie în anul 2023, care îi va ajuta să rezolve o mulțime de lucruri.

„Foarte multe situații problematice pe care le-au avut în trecut în cuplu, încep să se dizolve și încep să se apropie din ce în ce mai mult de partener.

Cei care sunt singuri, vor încerca să își găsească pe cineva și vor fi mult mai cu capul pe umeri. Vor căuta în potențialele relații mult mai multă stabilitate.”, a declarat astrologul.

Previziuni astrologice pentru Leu 2023

previziuni astrologice 2023
Previziuni astrologice 2023[Sursa foto: freepik]

Nativii născuți sub acest semn zodiacal își vor face dreptate în anul 2023, cerându-și drepturi.

„Vor fi principalii beneficiari ai tranzitului lui Venus Retrograd.

Vor simți că viața lor o ia puțin razna. Vor avea foarte multe schimbări pe plan profesional. Pot schimba nu doar locul de muncă, ci și domeniul în care activează. Vor căuta să avanseze sau să iasă din ce în ce mai mult în evidență.”, a precizat specialistul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Previziuni astrologice pentru Fecioară 2023

horoscop astrolog 2023
Previziuni pentru anul 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Calitățile și defectele femeilor, în funcție de zodie

Din nefericire, zodia Fecioară se va confrunta cu probleme de sănătate în acest an, pe care trebuie să le rezolve cât mai repede.

„Trebuie să fie atenți la sănătate. Poate se vor activa anumite boli sau afecțiuni mai vechi, probleme care nu au fost identificate la timp. Partea de optimism le va lipsi, mai ales în toamnă. Acum, cu intrarea lui Saturn, începe să se pună ordine, atât în viața de cuplu, cât și în celelalte relații.”, a declarat astrologul.

Previziuni astrologice pentru Balanță 2023

Anul 2023 vine cu lecția timpului pentru zodia Balanță, care va avea multe de învățat.

„Este posibil ca vara să fie foarte intensă, să fie foarte multă gălăgie și presiune în viața lor, care să îi oblige să își managerieze timpul altfel. Vor avea situații neprevăzute atât la locul de muncă, în familie sau în relațiile de cuplu.”, a precizat specialistul.

Previziuni astrologice pentru Scorpion 2023

zodiac 2023
Zodiac 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023

Pentru această zodie, anul acesta vine cu îmbunătățiri în relația de cuplu.

„Vor încerca să rămână alături de partener, poate chiar vor încerca să dezvolte foarte mute activități alături de partener. Vor știi să reaprindă flacăra pasiunii acolo unde, din varii motive, s-a mai stins.”, a mărturisit astrologul.

Previziuni astrologice pentru Săgetător 2023

Săgetătorii vor trece printr-o perioadă foarte aglomerată, mai ales pentru faptul că își doresc mai mult.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Li se cer foarte multe lucruri, sunt bombardați de foarte multe activități. Unii dintre ei vor încerca să inițieze o activitate pe cont propriu. Își vor găsi anumite proiecte care să le aducă mai mulți bani.”, a declarat astrologul.

Previziuni astrologice pentru Capricorn 2023

Această zodie va fi capabilă să facă multe lucruri în anul acesta.

„Simt o decelare a ritmului în viața lor. Sunt capabili să se integreze, în următorii ani, în medii diferite. Sunt capabili să facă față unor situații la care nu s-au gândit. Au foarte multe resurse creative.”, a precizat specialistul.

Previziuni astrologice pentru Vărsător 2023

Din nefericire, pentru această zodie, anul 2023 vine cu probleme în familie.

„S-ar putea să se confrunte cu probleme în familie, să afle secrete, sau poate chiar să încheie anumite relații. Își schimbă anturajul, iar cei care sunt căsătoriți vor afla anumite secrete legate de partener.” a mărturisit astrologul.

Previziuni astrologice pentru Pești 2023

Nativii născuți sub zodia Pești vor fi epuizați în acest an și vor simți schimbări pe plan social.

„ Este posibil să simtă o oboseală cronică. Nu vor mai putea să jongleze ei cu acele situații pe care le manevrau cu ușurință. Saturn îi va ajuta să realizeze foarte multe lucruri, dar destul de încet.”, a precizat specialistul.

 

 

 

 


Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Totul despre compatibilitatea în cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies