Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023

Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023
Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă în acest an, sau consultă profilul de personalitate al Gemenilor

Predicțiile horoscopului tău pentru Gemeni din februarie 2023 sunt aici. Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă în acest an, sau consultă profilul de personalitate al Gemenilor. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul nostru complet pentru februarie 2023.

Horoscopul Gemenilor

Februarie fericită, Gemeni. Ți-ai stabilit planurile pentru Ziua Îndrăgostiților sau ai prea multe iubiri pentru a trimite trandafiri tuturor? Glumeam, bineînțeles.

Ești atât de fermecătoare încât oamenii îți trimit flori. La sfârșitul lunii ianuarie, ai văzut cum prieteniile se adâncesc și cercul tău social se extinde. Pentru că planeta care te guvernează este Mercur, mesagerul zeilor, ai tendința de a da lovitura în ceea ce privește stabilirea de prietenii și crearea de rețele. Cu toate acestea, deși acestea au fost temele tale principale pentru luna trecută, luna februarie este despre romantism.
Scânteile încep să zboare atunci când duminică, 5 februarie, aduce o lună plină în încrezător Leu. Deoarece lunile pline marchează culminații, în acest weekend ai putea să te vezi ridicând la nivel o relație. Și, într-o notă mai ușoară, deoarece luna plină cade în Casa a 3-a a comunicării, acesta este, de asemenea, un weekend ideal pentru a explora fantezia.

Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023
Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Mercur intra in Varsator

În timp ce prima săptămână a lunii februarie este despre distracție și plăcere, nu fiți surprinși dacă o nouă poveste de dragoste sau o aventură se nivelează până când Mercur intră în Vărsător, orientat spre comunitate, sâmbătă, 11 februarie. Acest tranzit este de bun augur pentru a avea discuții mai "serioase" despre relații, fie că te gândești să te căsătorești, să deschizi o relație sau chiar ambele. Poate că pur și simplu vă stabiliți planurile de Ziua Îndrăgostiților.

Țineți cont de faptul că Mercur este planeta care vă guvernează și că are în vedere interesul dvs. Uneori, discuțiile emoționale despre relații pot lăsa un semn de aer zburător ca tine gata să fugă, dar lucrează pentru a te împământeni în bunătatea prezentului pentru a te prezenta la parteneriatele tale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023
Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Permiteți-vă să visați la viitor atunci când soarele intră în Pești sâmbătă, 18 februarie, dând startul sezonului Peștilor. A doua zi, duminică, 19 februarie, aduce o lună nouă în Pești și în Casa a 10-a a statutului social. În timp ce luna trecută a fost despre cum să progresezi la locul de muncă, sezonul de vis al Peștilor este despre cum să progresezi în viața ta amoroasă.

De asemenea, duminică, 19 februarie, planeta romantismului, Venus, intră în Berbecul asertiv. Pentru mulți Gemeni, "a avansa" în dragoste va avea ca rezultat un nou partener sau revenirea pasiunii într-un parteneriat anterior stagnant. Cu toate acestea, nu uitați că a merge înainte trebuie interpretat întotdeauna ca devenind mai fericit. Pentru alți Gemeni, sezonul Peștilor vă va ajuta să vă dați seama de valoarea voastră și să găsiți încrederea necesară pentru a părăsi parteneriatele care vă rețin.
Aveți încredere în stele, dar și în voi înșivă. Pentru că Pești este un semn atât de psihic, această perioadă a anului este excelentă pentru meditație, pentru a lucra cu tarotul sau cu un terapeut, sau pentru a te sprijini pe familia pe care ai ales-o pentru a ajunge la inima a ceea ce ai nevoie. Te descurci, Gemeni; ne vedem luna viitoare.

Citește și: Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Pestilor pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies