Previziuni karmice 16 - 22 iulie 2018. Avertismente pentru mai multe zodii

Previziuni karmice 16 - 22 iulie 2018. Avertismente pentru mai multe zodii
Previziuni karmice 16 - 22 iulie 2018. Avertismente pentru mai multe zodii

Previziuni karmice 16 – 22 iulie 2018. Va fi o săptămână în care unele zodii vor primi lecţii de viaţă care le vor fi tare utile în viitor. Iată ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal în parte.

 

Gemenii vor descopei în interiorul lor o forţă pe care nu credeau că o au. În felul acesta, nativii vor putea trece mult mai uşor peste unele situaţii delicate care altfel şi-ar putea lăsa amprenta asupra lor.

 

Vărsătorii nu se simt capabili să investească emoţii în anumite relaţii în care nu cred. Este bine să îşi asculte instinctul.

 

Balanţele nu ştiu ce să mai facă pentru a intra pe sub pielea unor persoane pe care le admiră. Naturaleţea este cea mai bună soluţie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Te trec fiorii! Ultima previziune făcută de Baba Vanga se referă la români: "Le este adus un străin! Pământul, Apa şi Focul îl vor ajuta"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies