Previziuni karmice pana pe 10 iunie 2018. Rasturnari de situatie pentru zodii

Previziuni karmice pana pe 10 iunie 2018. Rasturnari de situatie pentru zodii
Previziuni karmice pana pe 10 iunie 2018. Rasturnari de situatie pentru zodii

Previziuni karmice 4 – 10 iunie 2018. Va fi o săptămână cu răsturnări de situaţie şi cu probleme ce pot da peste cap echilibrul emoţional al unor semne zodiacale. Află detaliile legate de fiecare zodie în parte.

Racii vor avea nevoie de multe momente de singurătate. Simt nevoia să stea de vorba cu ei înşişi şi să afle ce e în sufletul lor, de ce nu îşigăsesc liniştea. Vor descoperi că nu trebuie decât să pună accent mai mult pe propria persoană şi mai puţin pe ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Scorpionii se simt foarte ataşaţi de familie în această săptămână. Ar fi capabili să mute şi munţii din loc pentru a le face pe plac celor dragi sau pentru a-i ajuta să treacă peste obstacolele ce le ies în cale.

Se arată extrem de curajoşi şi acceptă orice provocare de dragul celor pe care îi iubesc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Mariana Cojocaru: cele mai norocoase zodii in luna IUNIE. Au lumea la picioare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies