Previziuni karmice pentru saptamana 14 – 20 mai 2018. Urmeaza o perioada exploziva

Previziuni karmice pentru saptamana 14 – 20 mai 2018. Urmeaza o perioada exploziva
Previziuni karmice pentru saptamana 14 – 20 mai 2018. Urmeaza o perioada exploziva

Previziuni karmice pentru săptămâna 14 – 20 mai 2018. O săptămână cu o încărcătură karmică deosebită. Iată ce se întâmplă cu zodiile!

Racii au o săptămână la dispoziţie în care trebuie să se autoconsilieze din punct de vedere psihologic. Au de trasat nişte linii clare, nişte obiective pe care trebuie să le atingă pentru a supravieţui.

Scorpionii dau din necaz în alt necaz, dar vor ieşi cu bine până la urmă din toate aceste probleme. E o perioadă uşor complicată.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop saptamanal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Ele sunt cele mai norocoase zodii! Vor avea parte de dragoste si bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies