Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plina in Balanta

Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plina in Balanta
Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plina in Balanta

Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plină în Balanţă.

Berbec

 

Între 31 martie şi începutul zilei de 2 aprilie, condiţii astrale care alimentează disputele, nervozitatea, intoleranţa şi incapacitatea de a asculta sau accepta punctul de vedere al celuilalt. Ambiţii şi chef de răfuială între soţi. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanţă, chiar în această casă a VII-a, a relaţiilor parteneriale, care ridică un semn major de atenţionate cu privire la contracte şi negocieri.

Procesele şi litigiile pot depăşi barierele unui simplu conflict de interese. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, declanşând o perioadă favorabilă micilor câştiguri sau unui context care să le permită nativilor să rezolve chestiuni salariale. Unele persoane, care se confruntă cu dificultăţi financiare, pot susţine o activitate suplimentară retribuită care să le permită astfel rezolvarea chestiunilor curente de viaţă. Posibili bani provenind din premii şi recompense, Între 2 aprilie, după ora 00:58′, şi dimineaţa zilei de 4 aprilie, cineva subminează interesele materiale majore ale Berbecilor.
Chestiunea poate să funcţioneze şi în cazul celor care au în derulare procese de moştenire sau partaje, demersuri legale pentru a ieşi din indiviziune sau pentru a obţine favoruri, înlesniri, păsuire. Situaţia se desfăşoară în ascuns, departe de ochii lumii până când se va revela ca atare. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, şi seara zilei de 6 aprilie, mai ales cei tineri vor fi motivaţi să caute o direcţie nouă de viaţă pe care să o cultive în vederea unui progres personal (material, moral, cultural, religios) sau profesional.
Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, Luna va activa maleficii din casa ridicării în rang şi-le va pune ambiţia şi voinţa ori combativitatea şi rezistenţa nervoasă la încercare. Răstimp dificil din cauza celor cincisprezece cuadraturi care se realizează între casa I a personalităţii lor şi sectorul vieţii sociale.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscopul aprilie Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc urias si ce nativi sufera din iubire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies