Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Luna Noua in Rac va afecta cateva zodii

Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Luna Noua in Rac va afecta cateva zodii
Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Luna Noua in Rac va afecta cateva zodii

Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Luna Noua in Rac va afecta cateva zodii.

Berbec

 

În prima parte a zilei de 7 iulie, consum de energie, mobilitate, disponibilitate pentru asumarea unor activităţi care cer efort fizic. Între 7 iulie, după ora 15:51′, şi seara zilei de 9 iulie, dorinţa de a ţine sub control regimul curent al banilor s-au de a lămuri o chestiune ce li se pare în neregulă ca relaţie umană (păcăleală) sau prin raportare la justiţie (încălcare/eludare a unei legi).

Între 9 iulie, după ora 19:59′, şi seara zilei de 11 iulie, mobilitate mentală, disponibilitate pentru dialog, conversaţii, schimb de opinii şi impresii. Context astral agreabil în cazul scurtelor deplasări. Moment relativ bun pentru cei care susţin examene dar şi riscul de a manifesta neatenţie, grabă şi/sau superficialitate în rezolvarea subiectelor scrise sau orale. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Patru zodii care vor avea noroc la bani în luna iulie 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies