Prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Bălan, Clara Maria

Prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Bălan, Clara Maria
Prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Bălan, Clara Maria

Prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Bălan, Clara Maria

Andreea Bălan a publicat în mediul online prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a ei, Clara Maria, fetița pentru care și-a riscat viața, fetița care în preznet are aproape cinci luni.

Artista a mărturisit că nu mai poate avea copii. Andreea Bălan le-a prezentat-o fanilor pe micuţa Clara Maria, într-un pictorial realizat pentru revista Viva, alături de soţul ei, George Burcea (31 de ani), şi fetiţa lor cea mare, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

„Dragii mei, a venit momentul să o cunoaşteţi pe Clara Maria, îngeraşul nostru cel mic“, a anunţat cântăreaţa pe contul ei de Facebook, alături de fotografia în care apare cu Ella Maya, George Burcea şi Clara Maria.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta a povestit, întru-un interviu dat revistei Viva!, despre cel mai greu moment din viaţa ei, când a făcut un stop cardio-respirator după ce a născut-o pe Clara, dar şi despre faptul că nu mai poate

face copii: „Eu nu am conştientizat ceea ce mi s-a întâmplat decât destul de târziu. Încercam să zâmbesc, să fiu tare, veneau oameni în vizită şi nu am conştientizat. Abia când am ajuns acasă, abia când George mi-a povestit cum a văzut el lucrurile – pentru că el a stat afară şi a văzut prin geamul sălii de operaţie cum Clara a fost scoasă, iar apoi a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual – mi-am dat seama că a fost foarte, foarte grav ceea ce s-a întâmplat, şi dureros pentru familia mea”.
„Mă bucur că am avut o a doua şansă, că fetele mele nu au rămas fără mamă. Cel mai dureros gând pentru mine acesta a fost – mi-am imaginat cum ar fi trăit Clara şi Ella fără mamă. Şi în prezent, dacă mă gândesc la acest lucru, îmi vine să plâng”, a mai declarat Andreea Bălan.   

Andreea Bălan şi actorul George Burcea s-au căsătorit în 2017 şi au împreună două fetiţe, pe Ella Maya, în vârstă de doi ani, şi pe Clara Maria (cinci luni).


Citeste si: Cât durează sarcina? Cercetătorii demontează un mit!

Citeste si: Primele simptome de sarcină! Cum îți dai seama că ești gravidă

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Nașterea naturală. De ce e mai sănătos să naști natural! 8 motive care te vor face să renunți la cezariană

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies