Prima reacție a lui Livian, după ce Bianca de la Puterea dragostei a mers la Cluj: „Doamne ferește...”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei si-a cumparat papagal

Ce a făcut Livian, la scurt timp după ce Bianca a făcut un live în care a vorbit despre viața sa personală.

Marți, Bianca Comănici a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a vorbit despre trecutul său și despre faptul că este pregătită să meargă mai departe.

În ultimele săptămâni, Bianca de la Puterea dragostei nu a fost prea activă pe conturile de socializare, iar susținătorii săi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea. Pe Instastory, Bianca le-a arătat tuturor că a făcut o vizită la Cluj, dar și că a fost la un mall din Cluj, fără a preciza, însă, când a avut loc acea vizită.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a mers la Cluj: „V-am ascuns anumite chestii...”

„Nu am cum să confirm anumite lucruri, pentru că nu știu unde s-ar ajunge. Eu nu sunt supărată, sunt foarte bine, recunosc că nu am avut stări foarte bune, pentru că sunt un om care nu poate trăi fără iubire. Nu știu dacă este calitate sau defect, sunt genul de om care luptă extrem de mult.

Orice îmi propun, reușesc. Ideea este că este vorba despre o dragoste, o dragoste aș putea zice cred că este o dragoste imposibilă, din păcate. Aș vrea să cred că este un sfârșit pentru mine, nu știu dacă este și pentru cealaltă persoană.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima declarație după ce Alex Bodi a fost arestat: „Cred că putea face bani....”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Am avut o pauză de o lună de zile, am avut multe cereri de colaborări pe care le-am ignorat, recunosc că luna asta nu am avut grijă de mine, nu m-am focusat pe ce am avut de făcut. Mi-a fost greu, la început mi-a fost ușor, trebuie să mă ridic. Mă legasem de niște chestii care poate că nu erau adevărate. Am ignorat multe colaborări pentru că nu mă puteam concentra”, a dezvăluit Bianca, nedumerindu-i și mai mult pe susținătorii săi.

„Ideea este că eu nu sunt stresată în urma vieții mele, sunt stresată pentru că v-am ascuns niște chestii. Trebuie să eviți anumite lucruri, trebuie să și minți. V-am ascuns anumite chestii și sunt acum așa, pentru că vreau să știți și voi despre ce e vorba, dar nu pot spune concret. Unii dintre voi v-ați dat seama. Sunt stresată pentru că mă deschid în fața voastră și când trebuie să ascund niște lucruri mă simt dezamăgită de mine.

Ce ai rezolvat cu această vizită? Foarte bună întrebarea. M-ai închis. Nu m-a pus nimeni să aleg între carieră și el. Nu am remușcări că am fost unde am fost. Nu am dat bani mulți cuiva și trebuie să îi recuperez. Este vorba despre ceva sentimental. Ce am rezolvat cu acea vizită? Ce a rezultat din acea vizită? Cred că am convins anumite persoane sau au fost niște demonstrații. Nu am spus unde am fost.
Am fost undeva cu avionul.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre vizita de la Cluj[Sursa foto: Instagram]

Acum o lună am zis că o să fac vloguri cu cineva, nu știu cum de l-ați aflat. Roberto nu are nicio treabă în ecuația asta. Voi v-ați gândit că postările pe care le fac sunt pentru cineva anume? Va continua să facă parte din viața ta această persoană? Da. Deși este sfârșitul, nu este sfârșitul”, a spus Bianca, ferindu-se să spună cu subiect și predicat despre cine este vorba.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Livian de la Puterea dragostei și Florentina s-au împăcat

De cealaltă parte, Livian a evitat să vorbească despre acest subiect și a preferat să se concentreze mai mult pe cariera sa, dar și pe relația sa cu Florentina, mai ales că cei doi s-au filmat în pat zilele trecute.

„Doamne ferește, și clopotele bat. Auzi, nu poți să îmi pui la pachet toate acestea? Ce sunt astea, gomboți?”, s-a filmat Livian într-un fast-food, unde și-a cumpărat mai multe preparate.

Florentina și Livian par să fie din ce în ce mai fericiți, iar tânăra s-a filmat cu iubitul său în mașină, în timp ce se plimbau prin oraș.

Florentina și Livian
Florentina și Livian s-au împăcat[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies