Primele imagini cu silicoanele noi! Roxana de la ”Puterea Dragostei” nu a ascuns nimic

Primele imagini cu silicoanele noi! Roxana de la ”Puterea Dragostei” nu a ascuns nimic
Primele imagini cu silicoanele noi! Roxana de la ”Puterea Dragostei” nu a ascuns nimic

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, de curând, a luat o decizie care i-a surprins pe toți apropiații ei, focoasa șatenă făcându-și niște implanturi cu silicon generoase, motiv pentru care, zilele trecute, le-a și ”prezentat public”.

Până acum sigură pe felul în care arată, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a decis să își facă câteva îmbunătățiri estetice la nivelul bustului pe care îl considera prea mic, așa că și-a pus o perehe de implanturi de siclicon care ies în evidență.

Citeste si: A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei? Avem declarații exclusive

Zilele trecute, după ce o mare parte din perioada de recuperare de după operația prin care și-a pus implanturile cu silicon a trecut, Roxana de la ”Puterea Dragostei” și-a arătat formele pe conturile ei de socializare. Dar nu într-o bustieră, așa cum își obișnuise fanii, ci în ipostaze mult, mult mai fierbinți. Mai exact, Roxana de la ”Puterea Dragostei” s-a filmat în toată splendoarea ei, purtând un sutien vizibil prea mic pentru implanturile cu silicon pe  care și le-a făcut, șatena care a făcut senzație în emisiunea prezentată de Andreea Mantea fiind, la modul evident, mai mult decât fericită cu

noile forme și noul decolteu pe care îl poate etala în plină vară.

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei s-au logodit. BOMBA a fost scăpată pe Internet: „Logodnicul meu...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Astăzi a fost cea mai specială și minunata zi din viața mea! Nu credeam ca o să iasă atât de bine aceasta operație! Astăzi am sânii atât de frumoși și cu un aspect atât

de perfect”, a fost declarația care a inflamat spiritele pe conturile de socializare ale Roxanei de la ”Puterea Dragostei”, mulți înghesuindu-se să vadă ”minunea” de decolteu pe care îl anunță focoasa fostă concurentă a emisiunii moderate de Andreea Mantea care, acum, se iubește cu controversatul Alex Turcu.

Citeste si: Roxana si Turcu, in ipostaze tandre! E dovada suprema ca sunt din nou un cuplu! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a făcut videochat

Îmbrăcată complet în alb, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a făcut, o perioadă, show în fața camerelor de luat vederi, momentul cu pricina fiind însă unul de tristă amintire pentru focoasa concurentă a emisiunii. ”S-a întâmplat că, în urmă cu câțiva ani, Roxana a făcut o chestie pe care o fac foarte multe fete și... mulți băieți.

Au apărut niște poze (cu Roxana, n. red.) mai puțin decente, +18... Eu vreau să vă spun ceva! Măcar dacă făceam bani... Și nu am făcut... Să nu faceți asta, pentru că este o prostie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nici nu știam ce trebuie să fac... Și vreau să vă mai spunc eva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor. Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet.

(...) Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut...”, explică Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bianca Pop, în filme pentru adulți? Ispita s-a filmat goală pușcă. Imagini interzise minorilor



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

”De azi ești doamna Albu!”- concurenții Philip și Berna fac declarații despre logodnă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies