„Primesc iubire!” Oana Roman, în culmea fericirii. Vedeta a trecut peste despărțirea de tatăl fiicei ei

„Primesc iubire!” Oana Roman, în culmea fericirii. Vedeta a trecut peste despărțirea de tatăl fiicei ei
„Primesc iubire!” Oana Roman, în culmea fericirii. Vedeta a trecut peste despărțirea de tatăl fiicei ei

Oana Roman a trecut prin momente grele în ultimul timp. După ce mama ei s-a confruntat cu probleme de sănătate, nu la mult timp după, ea și tatăl fiicei sale au decis să meargă pe drumuri diferite, după aproape 10 ani.

În prezent, Oana Roman a rămas o mamă singură care trebuie să se ocupe de foarte multe aspecte din viața fiicei sale.

Citește și: "Eu am trăit ani de zile un abuz emoțional şi mental… extrem!" Oana Roman, cuvinte emoționante după separarea de Marius Elisei

Oana Roman, în culmea fericirii

Vedeta a trecut peste despărțirea de cel care i-a dăruit o fetiță.

După ce a luat o pauză de la tot și a reușit să își reorganizeze viața, în momentul actual este recunoscătoare pentru tot ce are și se simte mai bine ca niciodată în pielea sa.

Ea le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că este recunoscătoare pentru fiecare clipă de bucurie, pentru fiecare răsărit, pentru fiecare zâmbet de copil și pentru fiecare moment în care primește sau oferă iubire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta a mai susținut că a dus lupte destul de grele pe parcursul vieții, dar nu a uitat  niciodată să zâmbească și să fie recunoscătoare.

„Orice moment în care putem zâmbi sincer este o victorie! Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă de bucurie, pentru fiecare răsărit, pentru fiecare zâmbet de copil, pentru fiecare moment în care primesc sau ofer iubire, pentru fiecare zi în care sunt sănătoasă.

Restul e vânt. Am dus lupte multe și grele în viata asta, dar nu am uitat niciodată sa zâmbesc și sa fiu recunoscătoare. Mulțumesc că am avut puterea să nu mă schimbe răul și sa rămân eu însămi, fidelă mie și convingerilor mele. Nu m-am aplecat și nu m-a doborât nimic până acum tocmai pentru ca eu am știut mereu exact cine sunt! Nu contează ce cred alții, contează ce știi tu despre tine.
Atât!”,
a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce a mai declara t Oana Roman despre relația cu Marius Elisei

Vedeta a dat de înțeles că în cei 10 ani pe care i-a trăit alături de Marius Elisei a avut parte de un real coșmar, deoarece a fost victima abuzului mental și emoțional.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem.

Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman

Oana Roman, în culmea fericirii
Oana Roman, în culmea fericirii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies