Primul eBook “Cum sa faci peste 10.000$ lunar din videochat?” lansat de Kendra Studio

Primul eBook “Cum sa faci peste 10.000$ lunar din videochat?” lansat de Kendra Studio
Primul eBook “Cum sa faci peste 10.000$ lunar din videochat?” lansat de Kendra Studio

Primul eBook “Cum sa faci peste 10.000$ lunar din videochat?” lansat de Kendra Studio

Kendra Studio, cel mai mare studio videochat freemium din Romania, lanseaza primul ebook in limba romana destinat modelelor de videochat. Dupa mai bine de 3 ani in care studioul s-a dezvoltat ajungand in prezent sa detina mai multe locatii in Bucuresti si o echipa profesionista de traineri, tehnicieni, fotografi, specialisti de marketing si make-up artisti, barndul decis ca este timpul sa impartaseasca din experienta modelelor de top si sa creeze un material de training disponibil tuturor celor care vor sa intre in aceasta lume.

eBook-ul “Cum sa faci peste 10.000$ lunar din videochat?”

Ebook-ul intitulat “ Cum sa faci peste 10.000$ lunar din videochat? ” dezvaluie secretele care se afla in spatele castigurilor imense ale modelelor de videochat. Informatiile sunt luate direct de la un model de top din cadrul studioului. Aceasta vorbeste despre cat de importanta este prima impresie, cum sa iti decorezi camera, unde sa iti indrepti atentia, cum sa vorbesti cu membrii si cum sa ii faci pe acestia sa isi cheltuie toti banii.

De asemenea, aceasta mai mentioneaza cum sa te pregatesti sa intri online, ce atitudine sa adopti si cum sa privesti intregul parcurs online.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Conform celor de la Kendra Studio, trainingul si aceste informatii sunt foarte utile atat pentru modelele incepatoare cat si pentru cele care au acumulat deja putina experienta.

Acestia pun foarte mare pret pe traineri si pe interactiunea acestora cu modelele iar in cadrul studioului, modelele au parte de suport 24/7.

Nu este un secret faptul ca industria de videochat la noi in tara este una in continua crestere iar incasarile depasesc cu mult nivelul salariilor medii. Insa cei de la Kendra Studio spun ca nu este asa usor sa faci aceste sume uriase de bani.

Oricine isi doreste sa practice aceasta meserie si sa aiba success trebuie sa o trateze cu seriozitate, sa isi planifice un program de care sa se tina, sa aiba grija cum se imbraca, cum se machiaza si ce atitudine au in fata camerei. Cu toate acestea, venitul unui model incepe de la 1000$ si poate ajunge si la 20.000$ pe perioada cu un program de 7 ore online. Reprezentantii Kendra Studio spun ca avantajul lor consta chiar in aceste materiale de training dar si in faptul ca lucreaza cel mai mult cu site-uri freemium care permit mai multa libertate si incasari
mai mari intr-un timp mai scurt.

Ebook-ul este disponibil pentru download aici: ebook videochat



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies