Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta
Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta

Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta. Care este istoria acestei rochii speciale purtate de verișoara prinților Harry și Wiliam.

Vestea că prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret zilele trecute a fost o surpriză pentru toată lumea, mai ales că supușii Coroanei Britanice erau obișnuiți cu nunțile fastuoase ale verilor prințesei, prinții Harry și William.

Beatrice și alesul inimii sale s-au căsătorit în secret, după ce amânaseră nunta din cauza pandemiei, iar la eveniment au participat doar 20 de persoane, printre ele aflându-se și Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Pentru că și-a dorit ca evenimentul să fie unul special pentru întreaga familie, Prințesa Beatrice a ales să poarte o rochie din tafta satinată cu motive geometrice încrustată cu diamante de la bunica-Regină, pentru cea mai importantă zi din viața sa.

Elisabeta a II-a a purtat această rochie în 1962, la întâlnirea cu președintele italian de la aceea vreme. Coronița cu diamante i-a fost îmbrumutată tot de bunică, așa cum s-a întâmplat și cu Meghan Markle și cu ducesa Catherine, soția lui William.

Citeste si: Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Diadema a fost purtată de Regina Elisabeta a II-a chiar la propria nuntă din 1947. Este o tiara confecționată în 1919 dintr-un colier oferit de Regina Victoria bunicii actualei Regine, Mary de Teck.

Fiul mirelui, din altă relație, Wolfie, în vârstă de 4 ani, a fost cavaler de onoare și paj.

Citeste si: Familia Regală, în culmea fericirii! S-a născut primul copil al cuplului moștenitor


Iulia Albu, critici dure pentru Prințesa Beatrice

Iulia Albu a explicat istoria rochiei purtate de Beatrice, prințesa nereușind deloc să o pună în valoare așa cum merita...

cel puțin asta crede creatoarea:

„Prințesa Beatrice a reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil și elegantă a unei rochii de poveste. Purtată inițial de Regină la premiera peliculei „Lawrence of Arabia”, în 1962, celebra piesă a fost redusă la o rochie desprinsă dintr-un desen animat low budget. But then again... not a lot of expectations for this one...”

Foto: Hepta.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies