Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”
Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

Cei doi au reușit să îi impresioneze pe fanii Familiei Regale. Ce au transmis aceștia în urmă cu puțin timp pe contul lor de socializare.

Astăzi este ultima zi în care Prințul Harry și ducesa Meghan Markle își mai folosesc titlurile regale. De mâine, cei doi renunță la toate prerogativele în calitate de membri seniori ai Familiei Regale britanice, iar Meghan și Harry au transmis un mesaj emoționant.

În plină pandemie de coronavirus, Meghan și fiul cel mic al prințesei Diana au transmis un ultim mesaj pe contul lor de Instagram, care a strâns mai bine de 11 milioane de abonați, chiar înainte de retragerea oficială.

„Mulţumim acestei comunităţi – pentru sprijin, inspiraţie şi pentru dorinţa comună de a face bine în lume…Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua. Abia aşteptăm să ne revedem curând. Aţi fost minunaţi. Până atunci, vă rugăm aveţi grijă de voi şi unul de altul”, au scris cei doi, care nu au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor.

Citeste si: Meghan Markle, scandal cu Prințul Harry din cauza Prințului Charles

În urmă cu câteva săptămâni, Meghan și Harry au revenit din Canada și au petrecut câteva zile cu membrii familiei regale și au fost prezenți și la câteva evenimente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Despărțirea de Familia Regală a lăsat urme adânci în inima celor care i-au urmărit zi de zi pe Harry și pe Meghan cum și-au întemeiat familia.

Regina Elisabeta, extrem de afectată de această despărțire

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”
Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

Potrivit unor surse, Regina Elisabeta nu a fost deloc mulțumită și fericită de decizia nepotului favorit și nu a vrut deloc să vorbească despre acest subiect.

În plus, regina Elisabeta și-aa dorit ca toate procedurile de ieșire a celor doi din Casa Regală să aibă loc cât mai repede și să nu se mai vorbească în preajma sa despre acest subiect, iar apropiații au fost chiar îngrijorați de atitudinea sa.

Citeste si: Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19! Cum se simte urmașul la tronul Marii Britanii?

În plus, Palatul Buckingham le-a dat o mare lovitură lui Harry și lui Meghan, atunci când le-a interzis să folosească termenul „royal” în brandul lor, așa că cei doi nu se vor mai putea folosi nici de contul de Instagram.

foto: Hepta.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prințesa Teresa a Spaniei a fost răpusă de coronavirus. Doliu la Casa Regală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies