Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice. Cine a trăit mai mult decât el?

Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice
Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice. Cine a trăit mai mult decât el?

Prințul Philip se află pe a treia poziție în clasamentul celor mai longevivi membri ai Familiei Regale.

Nu există niciun dubiu că Familia Regală are gene longevive. Exemplul viu al acestei ipoteze este chiar actuala suverană, Elisabeta a II-a, care se apropie cu pași repezi de aniversarea frumoasei vârste de 95 de ani. Dar Regina nu este singura membră a familiei regale care a reușit să ajungă în pragul celor 100 de primăveri.

În cartea Familiei Regale Britanice se regăsesc deja doi centenari, 17 octogenari și opt nonagenari.

Dintre aceştia, nu mai puțin de 17 au fost sau sunt în continuare membri direcţi ai Casei Regale, în timp ce alți zece sunt doar membri prin alianţă.

Cine a fost prințesa Alice, care a murit la 102 ani

Prinţesa Alice este de fapt cel mai longeviv membru al familiei britanice. Ducesa de Gloucester a trăit între anii 1901 și 2004, având 102 ani şi 309 de zile în ziua în care a trecut la cele veșnice.

Prinţesa Alice a fost măritată cu Prinţul Henry, Ducele de Gloucester, acesta fiind cel de-al treilea fiu al regelui George al V-lea (bunicul Reginei Elisabeta).

Citeste si: Un nou membru în familia regală a Marii Britanii! „S-a născut pe podeaua din baie!”

Cine a fost Regina Mamă, care a trăit 101 ani

Pe a doua poziție în clasamentul celor mai longevivi membri ai Familiei Regale a fost Regina Mamă Elisabeta, mama actualei Regine Elisabeta a II-a și soţia Regelui George al VI-lea, totodată.

Aceasta a atins frumoasa vârstă de 101 ani şi 238 de zile, între anii 1900 şi 2002. Regina Mamă a fost căsătorită  cu George al VI-lea, fratele mai mic al Prințului Edward, regele care a ales abdicarea, întrucât era îndrăgostit nebunește de o tânără divorţată, Wallis Simpson. Întorsătura destinului a făcut ca George să devină Regele Angliei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice

Prințul Philip, al treilea cel mai longeviv membru al familiei regale britanice

Prinţul Philip este al treilea cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice, fiind soţul Elisabetei şi bunicul Prinţilor William şi Harry.

Acesta s-a născut în 1921 și a decedat în urmă cu puțin timp, la vârsta de 99 de ani.

Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies