Pro sau contra adidași cu roți? Ce pericole ascunde încălțămintea care a revoluționat piața?

adidași cu roți
Pro sau contra adidași cu roți? Ce pericole ascunde încălțămintea care a revoluționat piața?

Adidașii cu roți sunt cele mai iubite încălțări în rândul copiilor și adolescenților ajungând să fie chiar și în topul preferințelor adulților.

Adidașii tip role, cunoscuți generic și ca adidași cu roți, sunt încălțările care au urcat rapid în topurile preferințelor adolescenților și copiilor de toate vârstele. Acest tip de încălțăminte îmbină perfect mersul pe jos cu pasiunea pentru role, întrucât, în zona călcâiului, veți putea atașa o roată care vă va transforma pasiunea în rutină.

De la apariția pe piață și până în prezent, adidașii cu roți au intrat în topul celor mai vândute încălțări din toate timpurile.

Treptat, nu numai copiii, ci și adulții au început să folosească acești adidași pentru activitățile din timpul liber.

 Adidași cu roți

Care este diferența dintre adidașii cu roți și role?

Trecerea de la mers normal la mersul pe role se face printr-un simplu transfer de greutate, de pe vârfuri pe călcâie, pentru a aluneca pe roți, distracția fiind garantată!

Diferența dintre o pereche clasică de role și adidașii cu roți constă în faptul că vă puteți regăsi echilibrul în doar căteva momente înclinându-vă pe partea din față a încălțărilor. Astfel că, dacă nu stăpâniți mersul pe role, o pereche de încălțări cu roți este ideală pentru a vă petrece timpul într-un mod distractiv.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Adidași cu roți

Citeste si: Fusta plisată, atracţia tuturor anotimpurilor! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Pro și contra Adidași cu roți

Adidașii Heelys au rotițe încorporate în talpă, fiind ideali atât pentru alergările în parc, cât și pentru o plimbare distractivă pe role. Heeling-ul este de fapt o formă de patinaj.

Ceea ce multă lume nu știe este faptul că acest tip de patinaj a fost interzis în mai multe școli din străinătate. Adidașii Heelys au avut un succes fulminant, fiind vândute, într-un timp extrem de scurt, aproximativ 1 milion de perechi.

Heelys sunt încălțările sport potrivite pentru a trece patinând prin  provocările de zi cu zi și îndepărtând rotița, veți obține o pereche de adidași foarte cool.

Citeste si: Vestitorii chic ai primaverii

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Deși pot părea foarte practici la prima vedere, utilizarea lor, fără a vă asigura că țineți cont de anumite norme de protecție, poate duce la accidentări destul de grave la nivelul ligamentelor, oaselor sau membrelor.

 Adidași cu roți

Acesta este motivul pentru care consiliul local din Yeovil Town, Marea Britanie, a interzis adidașii cu roți în școlile din  teritoriu. Tinerii care aleg totuși să utilizeze adidași cu role, skateboarduri sau role clasice  sunt sancționați și chiar arestați, primind o amendă de până la 500 de lire.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies