Problema de sănătate cu care Amna s-a născut! Artista a făcut mărturisiri surprinzătoare despre complexul pe care l-a avut câțiva ani. „Nu vedeam, nu aveam lacrimi.”

Problema de sănătate cu care  Amna s-a născut! Artista a făcut mărturisiri surprinzătoare despre complexul pe care l-a avut câțiva ani. „Nu vedeam, nu aveam lacrimi.”
Problema de sănătate cu care Amna s-a născut! Artista a făcut mărturisiri surprinzătoare despre complexul pe care l-a avut câțiva ani. „Nu vedeam, nu aveam lacrimi.”

Amna a vorbit despre problema de sănătate cu care s-a confruntat când era mică și complexul pe care l-a avut câțiva ani la rând.

Amna, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o carieră de succes și este împlinită acum cu toate lucrurile pe care viața i le-a oferit. Are un băiețel de care se bucură, iar faptul că părinții ei îi sunt vecini, o ajută foarte mult să aibă grijă de el atunci când artista se află la evenimente. Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, artista

a vorbit și despre anumite subiecte din viața ei personală, astfel că aceasta a mărturisit despre problema de sănătate cu care s-a născut, fiind operată la ambii ochi până la vârsta de un an. Aceasta nu vedea și nici nu avea lacrimi, iar atunci părinții ei s-au mutat din Slatina, la țară, pentru ca aerul să fie mult mai curat și să o ajute să se vindece după operații.  “Nu vedeam, nu aveam lacrimi, nu știu să-ți spun exact povestea.
Știu doar că la șase luni și la un an m-au operat la ambii ochi, nu știu în care ordine. A trebuit să plec din Slatina, ai mei m-au mutat la țară, gândindu-se că e aerul mult mai curat. Doctorul a spus că Uzina de Aluminiu polua foarte tare. Apoi ne-am mutat în București, eu nu știu altceva decât Bucureștiul. Am purtat ochelari până pe la șapte ani.”
,
a povestit Amna.

Complexul pe care Amna l-a avut câțiva ani la rând

Citește și: Amna a povestit despre cum a reușit să câștige primii ei bani: „Eu am terminat liceul de engleză și am un atestat de predare. Făceam meditații cu câțiva copii și erau banii mei de buzunar.”

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Amna și fiul său au ajuns la terapie, după divorț! Cum a reușit să gestioneze artista relația cu fiul său, după separarea de tatăl lui: „Își luase vina asupra lui.”

Când vine vorba despre complexe, Amna a mărturisit că foarte mulți ani a trăit cu complexul că este scundă, însă acum este bine cu acest lucru. Artista spune că totul depinde de perspectiva din care privești lucrurile și i s-a spus de foarte multe ori că la televizor pare mult mai înaltă decât este în realitate. 

“Nu sunt suficient de înaltă, dar sunt ok. Sunt ok cu mine acum așa. Esențele tari se țin în sticluțe mici, asta am învățat-o de pe la 14 ani. Depinde foarte mult din ce perspectivă privești lucrurile. Ești la un date cu cineva de 2 m și te simți protejată sau ești cu cineva care spune: “vai, ce mică ești.” Cum mi s-a întâmplat la benzinărie: “vai, Amna, la televizor pari mult mai înaltă.”,
a mai spus Amna.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Amna, declarații inedite despre faptul că locuiește lângă părinții ei. Artista se bucură de ajutorul primit din partea familiei: “Mă bucur pentru David.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies