Probleme ale pielii care se pot remedia daca te odihnesti bine! Uite despre ce este vorba!

Probleme ale pielii care se pot remedia daca te odihnesti bine! Uite despre ce este vorba!
Probleme ale pielii care se pot remedia daca te odihnesti bine! Uite despre ce este vorba!

Opt ore de somn nu sunt importante doar pentru mentinerea in limite normale a greutatii corporale. Odihna poate fi solutia pentru multe probleme ale pielii.

Acnee- Daca dormi mai putin de 7-8 ore pe noapte, organismul poate deveni stresat, ceea ce inseamna ca secreta mai mult cortizol. De obicei, un nivel crescut al hormonului stresului duce la aparitia acneei.

Riduri- Tot cortizolul este responsabil si de aparitia ridurilor. Acest lucru este posibil din cauza ca grabeste deteriorarea celulelor pielii mai repede, ceea ce duce la aparitia ridurilor din jurul ochilor si a gurii.



Cearcane- Daca ai observat ca ti-au aparut cearcane, corpul incearca sa-ti transmita ca nu te odihnesti suficient de mult. Insomnia duce la dilatarea vaselor de sange, accentuand cearcanele de sub ochi. Un semn al odihnei insuficiente este si aspectul de ochi umflati.

Ten palid-
Nu ai culoare in obraji? Este posibil sa fie din cauza faptului ca esti epuizata. Odihna are un rol important in mentinerea stralucirii pielii, asadar incearca sa dormi cel putin 7 ore pe noapte.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Premii pe bandă rulantă la “The Floor”: la fiecare patru ediții, un mare câștigător “The Floor” intră în posesia sumei de 50.000 de lei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Schimbarea la care a apelat Tavi Clonda, înainte de petrecerea aniversară a fiicei sale. „Marele blond! Artiștii, știți cum e, își schimbă părul, dar năravul, ba.”

În ce zile și la ce oră va fi difuzat noul serial turcesc „Inimă rebelă”, care va începe pe 2 octombrie la Kanal D

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies