„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge!” Mircea Solcanu a vorbit despre viața lui, după ce a devenit penticostal

„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge!” Mircea Solcanu a vorbit despre viața lui, după ce a devenit penticostal
„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge!” Mircea Solcanu a vorbit despre viața lui, după ce a devenit penticostal

Mircea Solcanu, un cunoscut prezentator TV, a fost unul dintre cei mai apreciați în domeniul în care profesa.

Timp de mulți ani, el a fost gazda unei emisiuni împreună cu Cabral. Însă, după ce a făcut declarații controversate cu privire la orientarea sexuală, Solcanu a fost concediat și nu a mai reușit să revină în lumea televiziunii.

Citește și: Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

Mircea Solcanu a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa, după ce a devenit penticostal

Ulterior, acesta a fost diagnosticat cu o tumoare la creier, ceea ce l-a determinat să călătorească la Viena pentru a se trata. Operația a avut succes, dar medicii i-au atras atenția că există riscul de recidivă a bolii.

Mircea Solcanu a vorbit despre evoluția problemelor sale de sănătate și intenția sa de a le lăsa să progreseze în limitele posibile.

El a menționat că nu poate să aibă grijă de aceste probleme singur și că nu dorește să treacă din nou prin experiențe similare. Deși mai zâmbește, Solcanu a spus că nu a mai râs de mult timp, ceea ce îl îngrijorează.

„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge. Nu am cum să am grijă de ele, că nu am cum să îmi tai capul singur.

Nu mai îmi doresc încă odată experiența aia. De zâmbit mai zâmbesc, dar nu am mai râs de mult. Ăsta e un motiv care mă îngrijorează. Acum mi-am schimbat viața și felul de a fi, cine sunt eu. Am renunțat la vechea persoană, la Mircea. În buletin am rămas Mircea. Dar Mircea de azi nu se mai întâlnește cu cel de ieri. Am închis multe capitole, cum ar fi homosexualitatea.
Este un capitol încheiat pentru mine”,
a declarat Mircea Solcanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce spune Mircea Solcanu despre viața sentimentală

Mircea Solcanu a vorbit despre relațiile sale romantice, menționând că nu are o iubită, dar că este curtat de trei femei.

El a exprimat ideea că viața poate fi trăită în nuanțe de gri, nu doar în alb sau negru.

Solcanu a subliniat că nu este necesar să existe un partener de sex opus în viața cuiva și că poate alege să fie singur. El a considerat singurătatea ca un moment de libertate și a afirmat că îl lasă pe Dumnezeu să decidă în viața sa, deoarece alegerile sale personale au cauzat suferință în trecut.

„Nu am o iubită, dar mă curteaza vreo trei. E ca orice început. Dacă nu e alb, trebuie să fie negru sau invers? Poți trăi viața și în gri. Dacă lipsește un bărbat, nu trebuie să fie o femeie sau vice-versa. Poate să fie niciunul, așa cum am ales eu. Singurătatea e singurul moment în care ești liber. Îl las pe Dumnezeu să mă surprindă. Îl las pe El să aleagă, căci alegerile mele din viață s-au dovedit a fi proaste.

Nu toate, dar majoritatea. Mi-au provocat suferință. Și a existat moment zero în care am zis că îmi răstignesc firea. Acea persoană din trecut rămâne o amintire a ce a fost.Nu îmi șterg viața cu buretele și de mâine mă îmbrac în sac, pun sandale, leg o sfoară și ies să strig la lume: păcătoșilor! Nu! În septembrie anul trecut am luat decizia de a-L urma pe Dumnezeu în apa Botezului. Sunt într-o biserică mica, din Constanța, creștină, autonomă. Sunt creștin ca toți, dar nu mai am post-it-ul de ortodox, penticostal, etc. E următorul capitol al vieții mele și îl voi scrie cu Dumnezeu”, a spus Mircea Solcanu.

Cu ce se ocupă Mircea Solcanu acum

Mircea a exprimat că nu mai are o perspectivă clară asupra binelui, dar crede că se simte bine în general. El a menționat că trăiește o viață pe care mulți ar dori-o, dedicându-se activităților precum lectura, ascultarea de muzică, vizionarea de filme și întâlnirile cu prietenii apropiați.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cu un an în urmă, a avut ceremonia de absolvire a facultății, însă consideră că nu va putea profesa în domeniul respectiv, deoarece auzul său nu îi mai permite.

„Nu mai știu ce e binele, dar cred că sunt bine. Mă gândeam că sunt chiar foarte bine, trăiesc o viață pe care mulți și-ar dori-o: citesc, ascult muzică, mă uit la filme, mă întâlnesc cu prietenii buni. Acum 1 an am avut ceremonia de absolvire a facultății. Nu cred că o sa pot face meserie asta, că nu mă mai ajută auzul. M-am gândit să mă mut în zona de Podcast, lucrez la amenajarea locului unde să fac acel podcast. M-am mutat la Constanța, că e orașul meu natal. Am trăit până la 29 de ani aici, după care m-am mutat la București, am stat 10 ani după care am revenit acasă. Cât timp am stat în București mă consideram bucureștean”, a spus Mircea.

Citește și: Mircea Solcanu, apariţie incredibilă la un eveniment monden! Dezvăluiri cutremurătoare! "Nu mai am niciun prieten"

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mircea Solcanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul prezentator TV nu mai aude

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies