Profetia facuta de Patriarhul Rusiei, dupa vizita sa in Romania

Profetia facuta de Patriarhul Rusiei, dupa vizita sa in Romania
Profetia facuta de Patriarhul Rusiei, dupa vizita sa in Romania

Patriarhul Kiril al Rusiei a făcut o profeţie îngrijorătoare despre viitorul nostru, al tuturor, indiferent de naţie sau etnie.

Kiril spune că se apropie sfârşitul acestei lumi, aşa cum o ştim noi astăzi. Capul Bisericii Ortodoxe Ruse, care a fost în România pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, a spus că oamenii care îşi iubesc ţara trebuie să se unească pentru că trăim o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei umane...

Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii a spus că omenirea s-a adâncit prea mult în păcat şi că "nu e momentul pentru clătinarea bărcii patimilor omeneşti", notează Sputnik.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Maria Ghiorghiu prevede un cutremur mare: "Mor oameni. Copiii care mi s-au aratat purtau uniforme romanesti"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies