Profetia SOCANTA a unui indian: Romania va stapani lumea! Stapanul lumii vine din BUCOVINA!

Profetia SOCANTA a unui indian: Romania va stapani lumea! Stapanul lumii vine din BUCOVINA!
Profetia SOCANTA a unui indian: Romania va stapani lumea! Stapanul lumii vine din BUCOVINA!

Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va răsări cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii.

Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător, el fiind cel care a prezis căderea lui Gorbaciov, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, sfârşitul comunismului în România şi execuţia soţilor Ceauşescu.

În anul 2004, Gupta Swami, un indian, doctor în istoria religiilor, cunoscut în întreaga lume ca şi prezicător, a fost în vizită în România. Deşi în ţara noastră, numele Gupta Swami nu este cunoscut mai de nimeni, profesorul indian este celebru nu numai în India, ci pe întregul glob datorită profeţiilor sale.

De-a lungul timpului, indianul a prezis că  prăbuşirea Uniunii Sovietice, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai mulţi conducători de stat din întreaga lume au apelat la Gupta Swami cu privire la ce se va întâmpla în viitor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Profetie SOCANTA pentru Romania: "Blocuri de piatra daramate, oameni morti, oameni prinsi sub dramaturi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Profetie SOCANTA despre Romania: "Diavolul cu tricolorul romanesc a intrat in Pamant" - Ce nenorocire ne asteapta!

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies