Profetie SOCANTA: "Vine sfarsitul lumii!" Pornesc razboaie, au loc ATENTATE teroriste, Bisericile sunt goale si distruse din loc in loc!

Profetie SOCANTA:
Profetie SOCANTA: "Vine sfarsitul lumii!" Pornesc razboaie, au loc ATENTATE teroriste, Bisericile sunt goale si distruse din loc in loc!

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea de la Colectiv, a avut o noua viziune socanta: vine sfarsitul lumii.

"În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un prim glas care spune asa:

"Sfârsitul  Lumii?
Cine a semnat Sfârsitul?

Iar un alt glas raspunde trist si cu mare durere:

"Noi!
Noi oamenii!"

În aceasta clipă dragilor, vad la un colt de strada ,jos pe trotuar, un batran necajit ,flamand si insetat cu hainele de pe el tare ponosite.

Batranul priveste cu ochii inlacrimati spre cineva pe care eu nu -l vedeam.Batranul privea undeva mai sus de el.
Lumea trecea pe strada,dar nimeni nu intorcea măcar privirea spre el,d-apoi sa-i mai dea ceva de mancare sau de imbracat,sau apă de baut.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Incepe razboiul? Maria Ghiorghiu, marturii cutremuratoare: "Gauri se faceau in pamant. Nu e deloc bine pentru omenire..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies