Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru Anul Nou. Ce se va întâmpla?

arsenie boca profetii
profețiile Părintelui Arsenie Boca au ajutat întreaga omenire de-a lungul timpului

Părintele Arsenie Boca se spune că putea vedea în viitor. De aceea, de-a lungul timpului, mii de credincioși au continuat să se roage la Sfântul Ardealului.

Arsenie Boca are un trecut pe cât de interesant, pe atât de adevărat. Se spune că Sfântul Ardealului a fost cel care a prezis moartea soților Ceaușescu. Mai exact, atunci când Părintele a fost adus în fața lui Nicolae Ceaușescu, acesta i-a spus dictatorului că atât el cât și soția lui, Elena, vor fi omorâți într-o zi mare, de sărbătoare.

Previziunile Părintelui Arsenie Boca pentru Anul Nou

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge’”, este scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”. 

Citeste si: Credincioșii au liber la pelerinaje. Ce decizie a luat Curtea de Apel București

De asemenea, Arsenie Boca a prezis și cum vor trăi românii după căderea lui Ceaușescu.

Acesta le-a spus tuturor să fie demni și să aibă grijă cui i se apleacă înainte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

arsenie boca profetii
Arsenie Boca rămâne unul dintre sfinții de căpătâi la care credincioșii se roagă pentru sănătate și bunăstare[Sursa foto: PixaBay]

"Pentru ce zic eu că avea darul clarviziunii? Am fost învăţător la clasele I – IV 20 de ani. Mi-a spus: tu trebuie să pleci de acolo.

Să te duci să faci teologia. La aceasta eu i-am răspuns părintelui cu gândul, pentru că nu îndrăzneam cu vorba. În gândul meu am zis: nu mi-am strâns bani şi trebuie bani să faci o şcoală. Părintele mi-a spus: „Mă, îţi pui problema că n-ai bani? Are mama ta”. Fără să-i spun eu că tatăl meu a fost miner şi a trecut la cele veşnice şi mama mea a avut pensie, deci mă putea întreţine, pentru că fratele meu era căsătorit şi surorile mele erau la mănăstire.
Deci mama din pensie mă putea ţine”, se află scris în discuțiile dintre Serafim Bădilă și Arsenie Boca.

Citeste si: Rugaciunea catre Sfantul Dumitru care aduce minuni in viata ta!

profetii arsenie boca anul nou
Arsenie Boca a prezis multe dintre dezastrele care au cutremurat lumea de-a lungul timpului[Sursa foto: PixaBay]

Arsenie Boca este considerat de credincioși cel mai mare duhovnic  al secolului XX. La locul său de veci de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, vin în fiecare zi sute de credincioși pentru a-și găsi pacea și liniștea sufletească.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Blestemul ascuns în hainele Sfintei Parascheva. Ce scrie în racla cu moaşte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies