Nicoleta Voica a pregătit pulpă de porc la cuptor, în bere.
Nicoleta Voica obișnuit deja să împartă cu urmăritorii săi rețete delicioase, care se pregătesc rapid, așa că de această dată a venit cu un prânz delicios pentru toți iubitorii pulpelor de porc la cuptor.
Care sunt ingredientele pentru pulpa la cuptor, în bere
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
- Ceapă
- Ulei de măsline
- Sare
- Boia
- Piper
- Pulpă de porc
- Bere
Nicoleta Voica explicat, pas cu pas, cum pregătește această rețetă, care sunt ingredientele și cum așează ceapa înainte ca pulpă de porc să fie pusă în tavă. A început prin a lăsat cuptorul la încălzit, la 220 de grade, a tăiat ceapa rondele cu care a acoperit tava, peste care a așezat pulpele de porc, apoi a adăugat jumătate de litru de bere. Carnea va sta la cuptor pentru o oră și un sfert, iar în ultimul sfert de oră aceasta va fi descoperită pentru a se rumeni.
“Gătim pulpă de porc cu bere. O rețetă ușoară și foarte gustoasă. Mi-am pregătit ingredientele și o tavă pe care o folosesc des. Dumneavoastră puteți folosi chiar tava pe care o are aragazul. M-am pregătit deja și am pus cuptorul să se încălzească la 220 de grade ca să fie pregătit. În această tavă pun ulei, cam 100 ml, nu foarte mult, cât să acopere fundul tăvii. Apoi pun rondele de ceapă. Eu am tăiat 3 cepe mărișoare, poate să fie și 4-5 mai mici. Tăiate rotund, apoi le-am despărțit să fie inelușe. Tot fundul tăvii va fi acoperit de aceste rondele. Apoi mi-am pregătit aici pulpă de porc pe care am bătut-o bine cu ciocanul și pe o parte, și pe alta. O condimentez cu sare, piper, boia, ceva sărat, apoi așez aceste bucăți de carne peste rondelele de ceapă.”, aSalata de crudități, perfectă lângă pulpa la cuptor
Ingrediente:
- Salată iceberg
- Roșii
- Măsline
- Brânză
- Castravete
- Ceapă
- Ulei de măsline
- Oțet balsamic
- Sare
Nicoleta Voica a pregătit și o salată de crudități pentru a fi servită cu această carne.
“După ce am așezat bine, adaug peste jumătate de litru de bere. Pun la cuptor pentru o oră și un sfert la 220 de grade. Pentru ultimul sfert de oră o să ridic capacul ca să prindă o culoare mai drăguță, mai bronzată. Ceva ce se asortează cu această carne la cuptor e o salată de crudități. Mi-am pregătit ingredientele. Mi-am adus jumătate de salata iceberg, două roșii, un castravete, o ceapă mica, măsline fără sâmburi, telemea. Puteți folosi ce brânză vă place. O tăiați cubulețe. Sare, piper, după gust, aveți grijă cu sarea, că brânza e sărată. Fiecare la masa își pune după cum dorește ulei de măsline și oțet balsamic.”, a mai spus Nicoleta Voica.