„Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac!” Ce a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în lacrimi

„Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac!” Ce a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în lacrimi
„Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac!” Ce a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în lacrimi

La vârsta de 48 de ani, Vica Blochina este considerată de admiratorii săi una dintre cele mai frumoase femei din România.

Demonstrația acestei afirmații se regăsește și în postările sale online, unde fosta balerină își arată cu încredere ținutele sumare.

Citește și: „Am plâns foarte mult în emisia ei” Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D

Vica Blochina, în pragul disperării din cauza kilogramelor în plus

Cu toate că strălucește în lumina reflectoarelor, Vica Blochina poartă în spate o povară grea pe care a ținut-o ascunsă mult timp, lipsindu-i curajul să o dezvăluie în fața publicului.

Recent, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la stomac, Vica Blochina a luat hotărârea să vorbească sincer despre decizia de a apela la ajutorul medicilor într-o încercare disperată de a pierde în greutate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Deși a fost mereu considerată o femeie perfectă de către mulți, fosta amantă a lui Victor Pițurcă dezvăluie acum că, atunci când se privea în oglindă, mult timp nu se vedea pe sine în aceeași lumină.

De-a lungul anilor, blondina a încercat diverse diete și cure drastice în speranța de a lupta împotriva kilogramelor în plus.

Cu toate acestea, afirmă că nimic nu i-a fost de ajutor, ceea ce a dus la o stare psihică deplorabilă.

Aceasta s-a simțit atât de afectată de faptul că nu se mai plăcea și că nu reușea să slăbească indiferent de metodele încercate, încât a început să-și adreseze singură cuvinte dure și chiar să aibă gânduri despre moarte.

Ce a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în lacrimi

Acest lucru se datorează faptului că Vica Blochina este o persoană perfecționistă și mereu și-a dorit să aibă o prezență impecabilă, să se simtă bine în propriul corp și să demonstreze că frumusețea nu cunoaște limite de vârstă. Din perspectiva ei, aceste lucruri nu au fost realizate niciodată din cauza faptului că nu a reușit să atingă greutatea dorită.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă.

Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg. 
E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc. Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț”, a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

Citește și: Ce trebuie să facă româncele care își doresc să își cumpere vechime în muncă. Au timp până la 31 august 2023

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Duminica, la “Teo Show”, Vica Blochina, prima apariție după micșorarea stomacului. A slăbit aproape 10 kg!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies