Radu Ștefan Bănică, despre planurile care vor să îl scoată de sub asocierea cu numele tatălui său. “Încerc să fac această decupare a imaginii mele.”

Radu Ștefan Bănică, despre planurile care vor să îl scoată de sub asocierea cu numele tatălui său. “Încerc să fac această decupare a imaginii mele.”
Radu Ștefan Bănică, despre planurile care vor să îl scoată de sub asocierea cu numele tatălui său. “Încerc să fac această decupare a imaginii mele.”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre cum vrea să fie cunoscut pentru omul din spatele numelui pe care îl poartă.

Radu Stefan Bănică, fiul îndrăgitului actor și artist Ștefan Bănică Jr, a moștenit talentul de la tatăl său, care s-a transmis din generație în generație, bunicul său, fiind, de asemenea, un nume mare pe scena teatrului românesc. Astfel, așa cum Ștefan Bănică Jr. a vrut să-și facă mândru tatăl, fiul acestuia, Radu Ștefan Bănică, încearcă, de asemenea, să-și facă un drum propriu și să fie recunoscut pentru omul din spatele numelui pe care îl poartă.

Invitat în cadrul emisiunii Play IT difuzata pe Kanal D2 si pe   canalul de Youtube WOWnews, tânărul a vorbit despre cum își dorește să se facă această delimitare între el și tatăl său, deoarece fiecare are un stil propriu de muzică și de actorie la care lucrează în fiecare zi.  “Încerc să fac această decupare a imaginii mele pentru că, evident, o să fiu toată viața băiatul lui Ștefan Bănică, dar nu vreau să mai fiu “băiatul” lui Ștefan Bănică, doar băiatul.
Sunt Radu Ștefan Bănică, am acest nume, dar eu sunt eu, el este el. Eu am stilul meu de muzică, stilul meu de actorie, el are stilul lui și vreau să mă perceapă lumea ca omul Radu Ștefan Bănică, artistul, pentru că pentru asta muncesc în fiecare zi.”,
a spus Radu Ștefan Bănică în cadrul emisiunii.

Radu Ștefan Bănică, despre planurile profesionale cu care se va lansa în viitor

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”

Radu Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor: „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

Pe lângă toate acestea, Radu Ștefan Bănică este pregătit să arate lumii ceea ce poate, așa că planurile din ultima vreme vor reuși să se concretizeze foarte curând, iar toate lucrurile pe care le va dezvălui sunt extrem de personale. Radu Ștefan Bănică și-a dorit să urmeze același drum ca bărbații din familie, iar pentru acest lucru a început să muncească din greu. Chiar dacă până acum a fost discret în apariții, acum acesta este pregătit să se lanseze cu adevărat.

“Practic, tot ce o să urmeze, este un rezultat al muncii mele foarte personală. Ce voi scoate pe piață, ce voi cânta, ce voi aduce în mediul online și offline sunt chestii care mă reprezintă.”, a mai spus tânărul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor? „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies